KONKURRANSE - vinn flotte premier

For å vinne:

-Skriv kort hva du kan gjøre for å glede andre. Kanskje å gi noen en klem, gi de en gave du har jobbet hart med, eller rett og slett bare si noe fint om en persjon? ikke vet jeg, men skriv det DU kan gjøre for å glede andre mennesker rundt deg.

I kommentaren på du legge igjen:

- e-post adresse

- navn

- evt. bloggadresse

- hvilken premie du har mest lyst å vinne

Lykke til!

30 kommentarermali skar
-04.03.2012 kl:20:13


Jeg kan gi dem ein gave eller ta dem med ut på shopping, og spis, kino eller andre artige ting . jeg kan og si ting om de som gjør at de blir ekstra glad :-)
jeg har lyst på begge men mest premie nr 2 :-)
Emilie sørensen
-04.03.2012 kl:20:35


Jeg kan glede andre ved å ta de med på kino , ha filmkveld, dra på bowling, mest det personen jeg skal glede vil da! Har nest lyst på premie 2!

Emilie Sørensen

Emiliepasc99@hotmail.com

Har blogg men bruker den ikke!!

Du har så bra blogg Andrea, digger den og leser den HVER dag!
CHRISTINA
-04.03.2012 kl:20:35


Fortelle dem hva de betyr for meg. Å si "jeg er glad i deg" til en person er noe som skjer så altfor sjelden, men det varmer utrolig mye å vite at man betyr noe! : )

- Ønsker premie nr 2 : )

- christina.bentdal@gmail.com
Silje ♥
-04.03.2012 kl:20:37


Navn : Silje

E-post : silje.kanin@live.no

Bloggadresse : http://tcv.blogg.no

Jeg har mest lyst på premie nr.1 :-)

Det jeg gjør mest for å gjøre andre glade er egentlig bare å vise at jeg er der for dem hele tiden, trøster dem når de trenger det. Stå ved dems side, ikke være en sånn som bare "forsvinner" etter noen måneder, som liksom går "lei" av dem. Bare vise dem at jeg er en ekte venn <3
Gorillaeeeeen
-04.03.2012 kl:20:47


I glede en person med det i veit den like aller mest, som oftest e d overraskelse! Eller bare søte\snille kommentara, eller I kan bare smile, eller gi en klem. Mange små ting man kan gjøre for å glede andre. Sia i e så søt å snill så håpe i at i vinn den første :):)
Synne Inderhaug
-04.03.2012 kl:20:54


For å glede andre er jeg grei og hyggelig, eventuelt spandere noe eller gi en gave eller gi en STOR bamse klem når jeg møter noen, om de er lei seg prøver jeg så godt jeg kant å støtte dem. Og om

Når når noen på laget spillte bra eller om det ikke fikk det så bra til, muntrer jeg de opp sånn at de blir i bedre humør til å spille :)
Kathrine
-04.03.2012 kl:20:58


For å gjøre noen glad,så er jeg snill med dem,støtter dem hele tiden!! Spanderer noe, eller bare sir noe posetiv om personen:) vil ha nr 2<3
Embla
-04.03.2012 kl:21:13


for å glede andre, må du tenke på den spesielle personen. Gjør noe personlig, fordi alle er forskjellige. Foreksempel når jeg skal glede venninna mi, ler jeg sammen med henne, hvis hun er lei seg hjelper jeg henne eller får henne til å tenke på no bra. Hvis den spesielle personen ikke vil være hjemme, sir du at hun blir med deg og overnatte. :))
Gry Hegdal
-04.03.2012 kl:21:27


For å glede en person ville jeg sakt at jeg var gla i den personen og jeg ville gjort alt får å gledet den og tatt han/hun med på det d han / hun elsker å gjøre <3 !
Gry Hegdal
-04.03.2012 kl:21:29


har ikke blogg men vill hels ha premie nr.1 eller 2 :D
Andrea Hustad - kommenterer tilbake!
-04.03.2012 kl:21:30


Husk å skrive mail, navn og hvilken premie du vill ha!!! :-)
Gina Kjeseth
-04.03.2012 kl:21:58


Fortelle dem hva de betyr for meg. Hjelpe de når de har det vanskelig. Gjøre gøye ting sammen og gi en stor bamse klem når jeg møter de. Hvis det er noe en person ikke tør noe, sier jeg at de klarer det og at de må bare stole på seg selv.Av og til kan personer føle seg litt utenfor og bare det å si hei når jeg møter de gjør at de føler at de er til stede og at man bryr seg om de.

Å glede andre er viktig for alle, og å ha et innlegg som dette er kjempe bra. Jeg digger bloggen din og håper at du aldri slutter.

Min e-post er: gini-kjeseth@hotmail.no

Jeg har mest lyst på premie 2 <3
Live Grindevik
-04.03.2012 kl:22:05


Jeg kan glede andre med å være glad selv :D Hvis jeg er glad, smitter det over på de jeg er med:))

Jeg vil helst vinne premie 1 <3
Live Grindevik
-04.03.2012 kl:22:07


Glemte mail :)

Liveblogg4@hotmail.com
Hannah
-05.03.2012 kl:14:20


Spør om noen vil være med på... tusten? Visst du skal dit, og du vet at den personen er hjemme/alene? Gi en good varm klem :)

Ønsker dere andre lykke til ^^!

Ønsker å vinne premie nr. 2 :b

hannah.s@live.no

:)
Gry Hegdal
-05.03.2012 kl:14:27


gry_h_n@hotmail.com
Helene
-05.03.2012 kl:14:29


For å gjøre noen glad kan spør om de vil finne på noe, gi de en klem når jeg møte dem og si at de ser bra ut idag o.l :)

Premie 2 !!

Helene.gjerde@hotmail.com
Zeljana
-05.03.2012 kl:14:35


Å vite hva venninen min trenger, uten at hun sier det til meg, og så lyse opp hverdagen med å gjøre akkurat det for henne. Sånn at hun vet at jeg kjenner henne og bryr meg om hvordan hun føler seg. Da vet hun at jeg elsker henne.

Ønsker mest å vinne premie 1 :-)

Zeljana Pavlovic

zeljana_pavlovic@yahoo.no

Har ikkje egen blogg, men jeg leser din HVER ENESTE DAG og kommer til å fortsette så lenger du blogger, for du gjør en kjempebra jobb! :-)
Synnøve
-05.03.2012 kl:14:52


Det man kan gjøre andre for og bli glad er for eksempel å lage et stort kort der det er masse bilder av begge to og der det står mange minner, hvor mye du betyr og hvor glad du er i han\hun! Det tror jeg veldig mange hadde blitt veldig glad for av bestevenninne eller kjæresten eller hvem det skulle vært :))

Ønsker og vinne premie 2!

Navn: Synnøve

E-post: synnove-aune@hotmail.com
Ane
-05.03.2012 kl:15:30


I glede en person ved og si noe posetivt eller og si hvor mye den personen betyr for meg, eller spør om vi skal finne på noe sammens enten og dra på kino eller overnatting eller så gir jeg en gave som jeg har jobbet mye med.

Epost: ane.norli.berg@live.com

Det betyr ikke så mye hvilken premie.

Elsker bloggen din og dette er en bra konkurranse:)

Du er den beste bloggeren i hele verden :):):):):):):):)
Sara
-05.03.2012 kl:15:43


Jeg kan si hva de betyr for meg, det er bedre å si at du er gla i dem, eller takk for at du e min venn eller si takk for noe de har gjort flere ganger enn alt for lite. Eller jeg kan lage et album med alt jeg og en venn har opplevd. Lage noe unikt til dem, som de vet jeg har laget spessielt til dem. Bare det å stille opp kan glede mye. "A friend is someone who knows the song in your heart, and can sing it back to you when you have forgotten the words." by Donna Roberts.

Ønsker premie 1

Navn: Sara (i går i B klassen)
sarah
-05.03.2012 kl:20:04


Nr.1

jeg ville si noe fint til dem som jeg vet at dem setter pris på.

jeg ville ikke si noe som gjør dem glad vist jeg ikke mener det

jeg vil si noe jeg mener og dem setter pris på

for å ha en ekte venn kan ikke du gå å si snille ting uten å mene det for da e du ikke den ekte vennen som folk vil alltid like.

ville henge sammen med han/hun eller overrasket dem til bursdagen sin eller noe sånn

men den beste måten til å få dem til å bli glad på e å være ærlig med dem ikke lyge ikke såre ikke gjør noe du vet sårer dem og du kommer til å angre på
HELENE SMITH
-05.03.2012 kl:20:05


Jeg kan fortelle de hvor mye de betyr for meg, eller gjøre noe ekstra i hverdagen, som f.eks lage noe godt, gi komplimanger eller gjøre noe sosialt. jeg blir i hverfall veldig glad når jeg får komplimanger for hvordan jeg ser ut eller klærne mine eller håret osv..

likte begge premiene veldig godt, men velger premie 1 :))))

klem helene <3
sarah
-05.03.2012 kl:20:06


E-post e i e-post felten men her er den

sarah-65464@hotmail.com
Tanya Hovland :D
-05.03.2012 kl:21:27


For å glede andre trengs det ikke å bare bruke penger på de, man kan være der å være en god venn som verdsetter dem for den de er, ikke bare det positive men også det negative, for ingen er perfekte. Man kan gjøre at de vet at de har noen der som er glad i dem, som kan trøste dem og glede dem hele tiden osv. For å glede vennen sin så kan man ta de med på ting som du skal ( med mindre det er noe familiegreier ol.) og ikke utestenge de, og si hei når du ser dem, det varmer i hjertet når noen sier hei til deg å ser at du er der, og hvis du ser noen mobbe dem, for guds skyld hjelp dem, det gjør livet deres bedre! Man skal også vise at man stoler på dem ved å fortelle ting som du ikke vil si til andre, de blir glad når de finner ut at de er kanskje den eneste personen de åpner seg for, men da er det viktig å holde på hemmelighetene. Si også at du er glad i dem :)

E-posten min er: Tanya_hov@hotmail.com Men bruke den aldri, har klikkan så det er ikke vits egentlig.. (bare bruk face ;D)

Likte begge premiene men har mest lyst på nr. 2 :D
Karoline Gussiås Ohr
-05.03.2012 kl:21:33


Jeg ville stelt i stand en dag med å f.eks. shopping, dra ut å spise, filmkveld, overnatting eller så ville jeg bare sakt hvor mye de betyr for meg og hvor glad jeg er dem, noe som skjer veldig sjeldent. Men å glede andre, er fantastisk!

Ønsker å vinne premie 2 :))

karolinegohr@hotmail.com
Tcv aka Silje
-06.03.2012 kl:12:35


Lyst på premie nr 1!

blogg : http://tcv.blogg.no

epost : silje.kanin@live.no

Bare kall meg Silje!

Det jeg gjør for å glede andre ? Det er vel egentlig bare å vise at jeg er der for dem, og trøste dem når de er nede og vise dem at de kan komme opp igjen! Og si at jeg er glad i dem. For jeg veit hvor mye det betyr!
Yngvild
-06.03.2012 kl:17:04


Navn: Yngvild Furuli Kvam

epost: elisa_59_@hotmail.com

2. premie

Får å glede andre sier jeg alltid at jeg er der for dem, uannsett. Og for og glede bestevennen min, pleier jeg av og til stikke innom butikken, kjøpe en pizza og iskaffe og ringe på døra når hun er syk. Da blir du alltid glad, man men trenger ikke å bruke penger. Jeg liker oxo og lage fin kort til de, bruke lang tid på det, slik at de forstår jeg har jobbet hardt med kortet. :)
me<3
-06.03.2012 kl:19:32


2. premie<3

Du kan gjøre så mye for å glede andre. Bare små ting som å gi noen et komplimang kan lyse opp hverdagen til en hver person. Men hvis noen av vennene mine opplever en nedturs periode pleier jeg som regel å lage et søtt kort hvor jeg skriver om hvor mye jeg er glad i personen og hva jeg setter pris på med han/henne. Kanskje jeg skriver noen tips får å hjelpe han/henne gjennom denne perioden. Jeg kjøper et søtt lite godteri ( ofte en hjerte sjokolade eller loveharts ) å putter allt i et søtt krus. Men selfølerlig, det beste du kan gjøre får å glede andre er å være en god venn.<3

hennikv@yahoo.no
Hanna
-18.04.2012 kl:19:14


Jeg likte begge premiene like godt! :-D

Jeg pleier og fortelle dem hvor mye de betyr for meg og hvor mye jeg setter pris på den, og etter det gir jeg dem en stor god klem. Dette er noe jeg nesten gjør daglig, fordi det er sååå utrolig hyggelig å se dem smile når de får vite at noen virkelig setter pris på dem! <3

Hanna Marie Hauge

hna.hauge@gmail.com

Skriv en ny kommentar