Hverdag


VINTERFERIE

HEI ALLE SAMMEN ♥ Nå er det midt i vinterferien og det er herlig med ferie. De siste dagene har jeg vært i Aurosen med Borghild og Kathrine. Var veldig gøy! Ikveld skal jeg kanskje møte noen venner også blir det til at jeg og Kathrine drar til Oppdal imorgen. Der skal vi være på hytta til tanta mi, og stå på slalom. Ha en fortsatt fin ferie da dere!


fiiineste katten til Borghid :-) for å se mere bilder, husk å følg meg på instagram! @andreahustad

 

BILDEDRYSS - den siste tiden

Hei ♥ utrolig lenge siden jeghar oppdatert bloggen skikkelig nå, så jeg tenkte å bare skrive ett lite innlegg. Blogglysten har ikke vært helt på topp og det har vært så mye annet jeg har prioritert før bloggen. Men til informasjon, så har jeg en annen blogg også, hvor jeg skriver om skoliosen jeg har i ryggen. Den bloggen finner dere HER. 

Den siste tiden har jeg egentlig brukt veeldig masse tid med venner. Skole er også noe jeg har lovt meg selv å sette mere fokus på også fremover. For jeg ble ikke fornøyd med 3,1 i snitt for å si det sånn!... Men siden jeg nesten aldri blogger lenger, så tenkte jeg bare å poste ett bildedryss fra de siste ukene :) Dere kan også følge meg på Instagram hvor jeg poster masse bilder. jeg heter andreahustad

SKØYTEDAG MED TRINNET:

OPPDAL KONF.LEIR:ALT MULIG:♥♥

 

CHEAP MONDAY

heiii og god mandag! ♥ Nok en ny uke er igang og denne uka blir litt mer avslappende når det gjelder skole. Forrige uke var det som sagt maaange prøver og framføringer. Godt å være ferdig med det meste nå! Anna ble med meg hjem fra skolen idag. Her sitter vi på gulvet med musikk på streoanlegget og synger. Vi snakkes!

Hhaha, uvandt at jeg hadde blondt hår her. Og ja, bildene er tatt for en stund siden :)

NY HÅRFARGE!!

hva synes du?

MISS THE SUMMER

 

 TRØTT OG SLITEN JENTE

Halloo ♥ Da er jeg da hjemme etter en fin telttur med klassen. Var ganske kaldt og mange som bråket hele natten lang, så ble lite søvn.. Men var veldig koselig selvom!! idag gikk vi på to fjelltopper oppafor der vi hadde teltplassen. Nå ligger jeg rett ut i senga mi med tjukk dyne, masse tepper, puter og Farmenreprise på maccen til broren min. Tar nok en ganske tidlig kveld. Natta ♥

hahah, meg etter turen idag! fin osv..

SPOTIFYLISTA MI

Heia! Nå er Laura og Anna her. Har akkurat laget pizza og spist opp alle kakerester fra bursdagen til tantebarnet mitt. Har forresten tatt outfit bilder også til dere, så de kommer ikveld. Men jaaaa, det er noen som spørte i spm.runden om jeg kunne legge ut spotifylistene mine, så tankte jeg å gjøre det :) Spørsmålsrunden er ferdig redigert på video og kommer mest sannsynlig på video imorgen!

♥ hverdagslista  HER

♥ sovelista HER

♥ fest HER

♥ trening HER

 

DENNE DAGEN SKAL NYTES

hei alle sammen! Siste dagen i høstferien... Og den skal nytes!! Våknet tidlig idag siden jeg måtte møte opp i kirka klokka 10. Nå er Anna her, også skal vi ta oss en tur ned å trene i Moldehallen. Haha, sporty girls :-) vi snakkes!

skjorta er fra herreavdelingen på cubus og halsen er Kathrine sin

ANDREA SOM LITEN

Hei! Har hatt en kjempefin dag sammen med familien. Bursdag og masse god mat! Ista satt jeg og bladde gjennom noen album fra da jeg var liten. Fant mange bilder som jeg avfotograferte og tenkte å dele med dere :-) Haha, har forandret meg litt da..

her var jeg bare noen måneder gammel. Til venstre sammen med mamma og til høyre sammen med broren min ♥


HAHA!! dette er i 1.klasse. Se på den kjempen jeg var da...


På det første bildet har jeg da prøvd mamma sin BH.. Husker det ganske godt en dag idag! Og på det andre har søsteren min sminket meg!

♥♥

hva synes du om bildene?

HØSTDAG I BYEN

hei alle sammen ♥ Nå kom jeg akkurat hjem fra en koselig kveld med Eirik og Kathrine. Tidligere idag var jeg, Amalie V, Kathrine og Kathrine i byen sammen. Fikk ikke kjøpt så masse, men kan vi vise dere genseren jeg kjøpte i ett eget innlegg senere. Nå skal jeg spise litt taco, også ta en tidlig kveld. God natt ♥ 

♥♥

BESTEVENINNA PÅ OVERNATTING

HOLAA ♥ Inatt overnattet Kathrine her. Ganske lenge siden vi har hatt en kveld bare vi to, så det var veldig koselig! Det er lenge siden jeg har ledd så masse på en kveld. Idag våknet vi i 12-tiden til tomt hus. Da var det bare å sette på høy musikk og lage milkshake till frokost. Nå snart skal vi til byen hvor vi og skal møte Andrea V. Tar med kamera, så satser på litt bilder og kanskje outfit. Ha en superfin fredag!♥♥

HØSTFERIE ER HERLIG

Hei og god morgen ♥ Ganske lenge siden sist nå ja, men bare glemmer bloggen helt fullstendig for tiden..  Vet egentlig ikke hvorfor, men det blir litt stress å alltid huske på å blogge. Men satser på å bli flinkere på å blogge fast ;)

Men ja, nå er vi da midt i høstferien og den han gått utrolig fort!! Omtrent alle dagene har jeg og Anna overnattet med hverandre og hatt det kjempekoselig ♥ Igår var vi blandt annet på Moldehallen og trente. Altså inne på ett treningssenter. Var ganske morsomt OG ganske slitsomt! Blir ganske motiverende å trene når du er inne og det er godt og varmt. For jeg takler apsolutt ikke å jogge ute i pissregn og 8 grader... Håper dere får en fortsatt fin dag :)

hva synes du om bildene?

TACODATE

hei søteste dere♥ Nå kom jeg akkurat hjem fra Anna. Kathrine, jeg og Anna bestemte oss for å kjøpe inn taco å lage etter skolen sammen. Kjempekos med jentene! Vi fikk også ryddet det helt forferdelig rotete rommet til Anna, også fikk vi noen klesplagg i belønning. heelt ok liksom ;) Nå må jeg jobbe litt med engelsk, også skal jeg ta en laaang powernap. Blir sliten, trøtt og lei av å se på alt regnet og at det snart er mørkt ute. Klokken er jo bare seks!!... 


FJELLDAG

HOLAA!! Endelig hjemme etter en utrolig lang og slitsom fjelldag på skolen. Det er lenge siden jeg har vært på så lang fjelltur og blitt så skitten og sliten. Men med de aller beste folka, blir det bare bra uansett ♥ Nå ligger jeg bare under dyna og prøver å få i meg varmen! Var sykt kald nå på slutten. Snart hopper jeg i dusjen, også skal jeg se om jeg får postet gårsdagens antrekk. Sounds good?

hva synes du om bildene?

ELSKER DAGER SOM DETTE

Hei på deree!! Idag har vært en kjempefin dag. Bare masse hyggelige folk på skolen, og det gjør meg bare så glad. Kom hjem fra skolen med gladpia, Anna, også kom Laura. Vi steiket kjøttedeig som etter-skole-mat  ♥♥ såååå godt!! haha, Anna var bare så gira på det. Nå er jeg akkurat hjemme fra dansetrening. Hopper straks i dusjen nå, også får jeg se om jeg rekker å poste dagens antrekk etterpå. Hvis ikke kommer det imorgen ;)KOSEKVELD

heiaa! Nå er Andrea heer, kjempekoos! Igårkveld overnattet jeg med henne. Ble en sykt bra kveld! hahah.. Ha en fortsatt fin lørdagskveld ♥KONFIRMASJONSUNDERVISNING

heii! Nå er jeg med anna, også skal vi på konfirmasjonsundervisning! snakkes♥

PERFECT DAY

hallaaa! Nå er jeg akkurat hjemme etter en fantastisk dansetrening. Det er bare såå gøy!!!! Ligger rett ut på sofaen med god middag/kveldsmat og sjokolade da. De siste dagene har egentlig ikke vært så spesielle, og jeg har ikke hatt noen bilder å dele med dere. Men om ikke så lenge skal jeg kjøpe kameraet til Anna, Canon speilreflekskamera MED film! så satser på bra blogging fremmover ;)

litt bilder fra dansingen og skoledagen :)

TRØTT OG SLITEN

mandag jaa... Forsov meg, slengte på meg klær og løpte til bussen. Kommer på skolen trøtt og stygg. Sovner på pulten i timen og får inndratt mobil 2 ganger. Der har vi mandagen altsåå! Nå er jeg heldighvis hjemme og venter på at middagen er ferdig. Også skal jeg nok ta en laaang powernap. Senere får jeg se om jeg finner på noe med noen venner :-) vi snakkes, så håper jeg dere har en fiin mandag!


helga + jordbær og skjokolade

Laura er her, og da blir det seeelvfølgelig jordbær og sjokolade.. haha, standar oss! Idag har vi vært kjempeflinke barnepiker og tatt med noen unger på leikeland. Alle ungene løpte etter meg og Laura  siden vi er så kul og snill XDD Etter det dro vi og faren til Laura på kino og så "tina og bettina the movie". Morsom film!

Men jaaa.. Da var enda en helg over og jeg gleder meg allerede til neste!! Men denne helga overnattet Laura, Borghild og Anna her. Vi finner altid på noe morsomt sammen ♥finfin helg!

THURSDAY

heii! Idag sluttet vi litt tidligere enn vanlighvis, siden lærerne skulle på kurs. Anna ble med meg hjem, og nå har Kathrine også kommet. Klokken sju blir det hiphop igjen! haha, håper på å få det til bedre idag ;) Vi snakkes ikveld! 

KLASSEBILDE

heii! Satt meg akkurat ned nå, etter å ha løpt i pissregn og vind. Off, det er helt forferdelig!! Så nå har jeg laget meg kakao og boller med hjemmelgaget jordbærsyltetøy på. Kjempegodt ♥ Igår tog vi klassebilde og portrettbilde på skolen. Uff, blir aldri fornøyd med bildene vi tar på skolen... 

9A

HIPHOP

Hei! Idag ble jeg med anna hjem etter skolen. Vi laget oss pizza, også måtte jeg bli med henne på gitartime(hahah?!!?). Så når den var ferdig så var det rett på dans. hahah, greier ikke annet enn å le når jeg forteller dette til dere. Men jeg har begynnt på hiphop på NOISE. Var kjempemorsomt, men føler at jeg ikke fikk til en dritt! håper det går bedre på torsdagen ;) Nå skal jeg hoppe i dusjen også legge meg. Natta ♥

mamma lagde kjempegod kveldsmat til slitne dansejenta! 

PIERCING

heiii! litt sen blogging her nå, men har jo trossalt hvert i Ålesund! Kom akkurat hjem ;) Som dere sikkert har fått med dere, så har jeg jo snakket endel om piercing. Så siden jeg ikke gidder å vente på at de i Molde skal få inn nye piercinger, så tok jeg like så godt turen til Ålesund. Haha, velig spontanplanlegging, men var såå verdt det. Er superfornøyd nå ♥♥
tok den på tattoo i Ålesund for 600kroner. Også kjøpte jeg sånn rensegreier på apoteket til rundt 20 kroner. Kommer det inn mange spørsmål om piercingen, blir det nok et eget innlegg med svar. Så er det noe du lurer på, så er det bare å spørre, så svarer jeg utifra hvordan jeg opplevde det ;)

SUNDAY IS THE FUNDAY

hei! Da var enda en helg over og jeg gleder meg allerede til neste. Idag skulle jeg egentlig bli med familien til Hustad, men så lat som jeg er, så orket jeg ikke bli med! Så da var jeg alene hjemme og fikk besøk av Laura og Anna. Husk at dere kan sende inn spørsmål i innlegget under! Og hversåsnill. Kom med spørsmål dere selv ville svart på over internett!!! haha, utrolig mange dumme spørsmål... Nå skal jeg hoppe i dusjen og få ryddet det bomba roommet mitt ;)

hva har du gjort på idag?

TRONDHEIM

hei dere! Igår var jeg i Trondheim. Grunnen var at jeg skulle en tur på sykehuset på sånn skjekk siden jeg har en ryggskade. Men vi hadde jo litt tid til overs, så jeg og pappa spiste nachos på jordbærpikene. Også litt shopping etterpå. Fikk ikke kjøpt så mye, men er sikkert like greit! For holder på å sparer til piercing i navelen. Kan fortelle mere om det senere!

Nå er hvertfall Anna her. Vi har tengt oss en tur ned på butikken og kjøpe inn masse godt. Også skal vi ha filmkveld med litt andre folk. Blir sikkert en kjempekoselig kveld :) Outfit kommer ikveld eller imorgen! 

GIRLS JUST WANNA HAVE FUN

Heii! Sitter godt plantet i sofaen med pizza, godteri og brus. Men vurderer sterkt å ta meg en tur ned til annamoraa. haha! Klarer virkelig ikke å være alene ett sekund før jeg føler meg helt rastløs. Gruer meg allerede til morgendagen. Da skal jeg være uten venner og jobbe hjemme hele dagen for å betale de tusenlappene jeg skylder pappa for telefonregning. Off, kan nesten ikke nevne hva de to siste var på.... Men har hvertfall hatt det kjempemorsomt med jentene i helga! Nesten ikke et sekund uten smil og latter ♥♥FIKSER OSS

Heiii! Inatt overnattet anna, borghild og laura her. Haha, finfin kveld! Nå holder vi på å fikse oss også skal vi ut å ta bilder også se på gutta spille kamp klokka 4. Vi snakkes når jeg er hjemme igjen!♥DISSE SOMMERDAGER

heii!! De siste dagene har bare vært fantastiske! Kjempefint vær og fantastiske venner ♥ Ganske trist å tenke på at dette er den nest siste dagen av sommerferien for i år. Men gleder meg også til å komme tilbake på skolen. Ikveld skal jeg en tur til Laura også overnatter jeg nok der! Vi snakkes :)BURSDAG

heii! Litt lenge siden oppdateringer nå, men har vært veldig mye styr nå de siste dagene og har heller ikka hatt tid til å blogge! Nå skal vi i familiebursdag til tanteungen min som blir 1 år ♥

genser fra bikbok

KAMP OG FILMKVELD

heii! Sen blogging, men står opp så sent om dagene at det er skummelt. Må virkelig få snudd døgnrytmen min snarest, i håp om at jeg skal greie å kjempe meg opp av sengen til skolestart! ;) Ikke såå lenge igjen av ferien nå. Litt trist, men skal bli godt å se igjen klassen og komme inn i de vanlige rutinene. Senere idag skal jeg på kamp også blir det filmkveld med Andrea V. Blir sikkert kjempekoselig ♥

sminket og ordnet meg for bloggen daaaa

KROATIA 2012

heii!! Nå har jeg utsatt dette lenge nok! Tok jo endel bilder i Kroatia, så endelig har jeg fått redigert de! Vi var i Split i en uke. Savner plassen, varmen og folka helt ubeskrivelig masse!!jeg og broren min 

hahaha! jeg og Amund skulle ta sånn tubeting. Var sååå nervøs før, men var kjempemorsomt!


innkjøpene fra Kroatia kommer på video om ikke så alt for lenge!

Hytta

Heiii! Da stikker jeg på hytta. Blir der mest sansyneslig til søndag eller mandag. Det er desverre ikke nett der, men jeg har forhondsskrevet noen innlegg som jeg skal poste ved å koble meg på 3G. Også kanskje det blir litt mobilblogging. Nå skal vi bare hente Amalie, så drar vi ♥
noen flere som greier dette med tunga? ahhahah

summer gift

heii! Inatt overnattet Anna med meg, men hun dro hjem ganske tilig siden hun skulle på hytta igjen OGSÅ på Norway cup. Kommer til å savne henne såå masse!! Imorgen drar vi på hytta vår på Tustna. Amalie skal være med, så da blir alt 1000 ganger bedre!! ♥

I sommergave fra Anna, fikk jeg denne nydellige leppestiften fra YSL. Helt forelsketelsker den, og den er i fargen 07 

Kvelden igår

heii! kvelden igår var kjempekoselig! Først grillet vi også ringte vi isbilen for å kjøpe is. Hahaha, kjøpte iskake vi. Men den var kjempegod. Så da satt vi oss inn og så på Titanic. Alle gråt som om det var noen som var død, mens jeg og Sunniva bare hadde latterkrampe. Heheh! Snart kommer Anna til meg for å overnatte. Hun har med macen, så har tenkt å spille inn to videoer til dere! Innkjøp fra Kroatia++ og litt svar på spørsmål som har kommet inn i det siste :)Amalie og SunnivaGrillparty

Nå skal jeg på grillparty med mange andre folk. Tar med kamera, så håper på litt bilder! Snakkes ikveld eller imorgen :)

Morgenstund

Våknet i totiden idag av at Kathrine satt på full guffe med musikk. Herregud, tror jeg aldri har vært så skremt i mitt liv. Ble ganske sent igår, men sånn er det når vi to er sammen. Har alltid noe å le og prate om vi too♥ Det eneste vi har gjort hittil er å spise pizza, potetgull oog brus til frokost. Ahh, sommerferie! Ha en fortsatt fiin dag :)

sleepover

heiii. Idag har vi hatt middagsgjester på besøk. Var koselig deet! Nå er jeg på overnatting med Kathrinebestii. Fikk henne FAKTISK til å bli med å ta bloggbilder, stolt av henne! Vi snakkes imorgen, og tuusen takk til alle som kommenterer! Kjempekoselig å lese ♥
happy girl

....har en skikkelig glad-følelse idag! haha, rart å beskrive. Og aner ikke hvorfor. Våknet halv 11 av at Kathrine ringte meg, så når jeg går på skype på iPhonen, finner jeg ut at jeg har skypet med noen fra 10ende i søvne!! De har tatt snapshot-bilde av meg, og jeg ser ut som en gutt. Aner ikke hva jeg har sagt til de ellernoe og vi skypet med web i 15 minutter! Litt skummelt? Husker ikke en dritt av det selv.

Ikveld skal jeg kanskje på kamp. Får se om været letter. Og etter det skal Amalie overnatte hos meg ♥ Kjempelenge siden sist, så det blir nok koselig.Kroatia next

Tengte bare å slenge inn et innlegg nå før jeg drar. Nå er alt pakket og spotify premium er fikset! søster'n ass ♥♥ Vi kommer frem i ett-tiden inatt, så det kommer til å bli en lang dag med reising. Mobilblogger en del der nede, så blogging blir det + at jeg helt sikkert får noen til åå gjesteblogge. Forresten!! Nå har besteveninna, Celina, fått seg blogg! Skjekk den ut HER

sånn ser jeg ut idag! Topp og shorts fra bikbok - denimvest er anna sin -veske fra modekungen - sko fra converse - solbriller fra H&M

forberedelser

heii! idag har jeg vært på stranden med familien. Har vært syk fint vær her nå de siste dagene. Veeldig deilig! Når jeg kom hjem måtte jeg starte å pakke, rydde rommet, dusje og nå sitter jeg med øyenvippefarging på. Må laste ned musikk til turen imorgen før jeg legger meg. For de som ikke har fått med seg det, så drar jeg til Kroatia imorgen. Vi drar fra Molde til Kristiansund i to-tiden også går flyet i 6-tiden. Så vi kommer frem ganske sent på lørdagen. Det er desverre ikke nett i leiligheta vi skal bo i, men det blir mobilblogging også får jeg kanskje noen til å gjesteblogge eller poste noen innlegg for meg. Vi sakkes imorgen, poster et innlegg før jeg drar ♥hahahah, alt dette har jeg med meg for 1 uke... bedre med for mye enn for lite liksooom XDD

Byen med anna

heii og god morgen!! Nå drar jeg til byen med annamoraa ♥♥ Nesten 3 uker siden vi såg hverandre nå, siden hun har vært i Spania. Gleder meg masse til å møte tuppelurami igjen!haha, noen gamle bilder av oss

Sommerens planer

Heiiii! sorry for dårlige oppdateringer nå de siste dagene. Har ikke hatt serlig mye å blogge om, siden dagene har gått til å være hjemme og vasket og ryddet. haha, tjene penger ♥♥♥♥♥ Såå der har dere grunnen! Skal prøve å få gjort noe ut av dagene nå før jeg reiser bort. Men ja, kunne kanskje vært interesangt å se hvor jeg skal reise bort! Har sett mange andre bloggere har det, (ganske innteresagt å lese) så tengte å vise dere mine sommerplaner. Håper dere liker deeet :)

KROATIA - 7.juli

Nå er det da 5 dager til vi reiser til Kroatia. Vi skal bo på en øy utenfor Split som heter Brac. Det ser såå fint ut der!!! Turkist vann og fine, lange sandstrender. ahhh, gleder meg. Det blir jeg, pappa og broren min (amund 16 år) som reiser. Der nede skal vi møte noen goode venner av oss. Masse shopping, soling og avslapning. Blir veldig godt å komme til litt varmere strøk!NORWAY CUP

I slutten av juli skal jeg og Kathrine kanskje bli med en gjeng på Norway cup. Det er ingenting som er bestemt enda, men håååper det blir!! 

Ellers skal jeg nok bare være hjemme med venner og familie. Blir nok at vi reiser en tur på hytta. Muligens tar jeg med meg en venn dit, siden jeg hater å være på hytta. Er ingenting å finne på der, hvertfall ikke når det er stygt vær. Så satser på finvær!Hva skal du i sommer?

Gratulerer med dagen, mamma!!sommer og sol

Heiii. Ahh, dette har vært en kjempedeilig sommerdag. Stod opp ganske sent idag. Var bare meg og broren min som var hjemme idag. Har spist good frokost, potetgull til lunch og pizza nå. Hahah... Veldig deilig medd ferie! Håper det blir mange slike soldager denne sommeren.begynt å få litt fargeee <33XDD:P

Outfit - sommerball

Heiii! Flere sa at de ville se kjolen i helhet og på meg, så jeg knipset noen bilder før ballet med iphonen. Så sorry for dårlig kvalitet, men dere ser den! Den er bestilt på nelly og dere finner den under kategorien "siste nytt kvinne". Den kathrine har på seg, har jeg også. Den er også fra nelly og dere finner den og under samme kategori.
Gårsdagen

Heii! Sorry for dårlig blogging fortiden, men har ikke hatt så masse tid tilovers. Igårkveld dro jeg til Amalie. De har fått seg utestue hvor vi hadde "jentekveld". Masse lys, tepper , musikk og god mat. Litt senere kom det flere folk og vi ble egentlig ganske mange. Var koseliiiiig.

amalie og celina

christian, thor-olav, jonatan og tobiasjesperandreasmeg imorres. null sminke XDDD

haha, amaliesøta

Bursdagen

Hei deree ♥ Denne helga har gått i ett. På torsdag feiret jeg og Kathrine bursdagen vår med mange fiine jenter. Var en sykt koselig bursdag med masse jenteprat og latter. På fredag var jeg syk, men hadde besk av Kathrine hele dagen. På lørdag var jeg, kathrine og anna i byen. Innkjøpene kommer ikveld eller imorgen. På kvelden dro jeg ned til sunniva og overnattet der til inatt med tre andre jenter. Haha, vi sov i telt i hagen. Var dødskoselig!!

Nå kom jeg akkurat hjem og bare ligger rett ut og slapper av. Etterpå skal jeg ta sol og kaanskje ut en tur og møte folk. Håper dere alle har hatt en superbra helg! ♥

ingrid, mathea, solvor og celinameg og siljemeg og anna

meg, amalie V og Andrea 

meg og kathrine

Outfit

Heei! Godt humør idag etter å få 5 på norsktentamen, 5 på rle og 5 på samfunnsfag. Men ikke fult så fornøyd med 3 på mattetentamen og 2 på engelsk. Meen, bedre lykke med de to neste år. Ellers hadde vi en finfin dag på skolen idag med film og framføringer. 

Nå skal jeg ta en liten powernap også skal jeg og Kathrine på butikken for å kjøpe inn til bursdagen imorgen. Vi skal nemlig feire sammen ettersom jeg hadde bursdag på lørdagen og hun to uker før. Ha en fortsatt fin dag!! :-)bukse fra bikbok - T-skjorte fra cubus - Skjorte fra carlings - hals fra vilaHeheh, allerede hoppet inn i daffebuksa ♥♥♥

Hei deree

En stund siden nå jaa. Savnet litt å skrive og ta bilder, så tengte å slenge inn et innlegg. Det kan hende at det ikke blir så masse blogging som før, men skal prøve å poste ett innlegg hver dag om ikke mer. Som dere sikkert ser, så har jeg ordnet på designet. MEN jeg mangler jo header! Så hvis det er noen der ute som har lyst å lage header til meg, så blir jeg kjempeglad! Send den på andreahustad.blogg@hotmail.com Husk at den må være 1066px bred!!!  Håper dere vill lese bloggen min ♥ ♥

pause fra bloggen

Heidere.. Nå har jeg da bestemt meg for å ta en pause fra bloggen for en stund.. Er vel bare èn enkel grunn, og det er at jeg er veldig lei.. Kanskje er jeg tilbake om noen dager, uker, måneder eller år? haha, vi får se om jeg får tilbake blogglysten. På sommeren pleier det å være masse å blogge om og blir inspirert til å ta bilder i finværet osv, så kanskje jeg er tilbake daa? :)) Men uansett, tusentakk for alle som har fulgt bloggen min til nå og ikke minst de som har kommentert. Dere har gjort meg såå glad ♥♥

hva var det du likte best på bloggen min? og hva synes du jeg burde vært bedre på?

sun through my window

Fin overskrift, men jeg strever med dette, hah! Deilig vær idag og. Sol og varmt ♥♥ Har ryddet og vasket på rommet mitt nå også skal jeg vaske bilen... høhøøø, tjene penger vettu. Etter det drar jeg på kafe med noen jenter. Håper dere alle har det bra!

hva er dine planer for dagen?

sommerdag

Heei! ♥ Sen blogging idag ja. Har ihvertfall hatt en superkoselig dag med verdens beste folk! Etter skolen ble Anna med meg hjem, så stakk vi på butikken og kjøpte masse godt. Pizza, druer, brus og sjokolade. Satt ute på verandaen også dro vi på butikken igjen og kjøpe enda mere godt. Så møtte vi Vårin og Marta og gikk ned på Retiro (stranda). Dødskoselig! ♥ Håper virkelig det kommer mange slike dager i sommer!

Hva synes dere om bildene?

Sunshine

Hellu! Været er bare så bra nå, at jeg ikke bruker tiden min til å sitte inne og blogge! Sykt varmt og sol hele tiden. Igår kjøpte vi is etter skolen og Kathrine og Anna ble med meg hjem. Superkoselig! Senere på kvelden dro vi på fotballkamp og så på noen i klassen spille. Mange folk og masse latter ♥
hvordan er været med deg?

instagram


♥ Follow meg ♥

Bildedryss: de siste dagene

Heei ♥ Denne helga har bare gått i ett! Har nesten ikke vært hjemme et sekund... På torsdag hadde jeg besøk av Henriette og Kathrine. Vi farget håret demmers og så Paradise sammen. hihihi 

På fredag dro jeg til mormor og morfar rett etter skolen og overnattet der til lørdag. Møtte søskenbarnet mitt der og vi hadde det kjempekoselig med film og masse godt. På lørdagen hadde vi jentekveld. Alle hadde sykt lyst til å pyte seg litt, så det ble til at vi pyntet oss med kjole ♥ 


Søndagen var egentlig ment til å slappe av, men vi tok oss en tur ned på brygga i finværet og spiste kebab og hadde de kjempekoselg sammen. Senere på dagen dro jeg og sånn ca. 12 andre jenter på kino og så Titanic. Var utrolig koselig og jeg ble kjent med masse herlige folk (:  

Senere idag skal jeg KANSKJE redigere sammen noen videoklipp fra helga, får se om jeg orker. Alle burde forresten ta en titt innom DENNE bloggen. Søte Marion har fått seg blogg, hihi ♥

Hva synes du om bildene?

Pakke i posten

I starten av uken, fikk jeg dekselet jeg bestillte fra ebay for en stund siden. Det tok ca to uker før jeg fikk det. Elsker det!! Lyserosa og gjennomsiktig på sidene. Det kostet kun 20 kroner og 20 kroner for frakten. Annbefaler alle å ta en tur innom ebat, veldig masse fint som er mye billigere enn om du hadde kjøpt det i norgen. Foreksempel converse. De koster jo 600-700 kroner i Norge, men på ebay koster de rundt 300-400 hundre. Og ja, de er ekte. Så ta en titt innom ♥ 


Nå skal jeg og mange flere på brygga og kose oss med jordbær i solskinnet. Det er kjempefint vær i Molde idag skjønner dere! Etter det skal vi på kino og se Titanic. Håper dette blir en super dag! ♥ Ikveld/imorgen kommer det masse bilder fra de siste dagene.

mormor's vafler

Heei! Våknet til kjempefint vær og nystekte vafler til frokost ettersom jeg står opp så sent. Igår hadde jeg en en kjempekoselig kveld sammen med Sara (søskenbarnet mitt). Skutret til butikken først og kjøpte masse godt. Sjokolade til å smelte, jordbær, potetgull, godteri, cola og iste. Fikk svidd av endel penger der jaa. Idag skal jeg redigere masse bilder og redigere litt videoklipp fra helga. Satser på at det kommer imorgen ♥ Ellers så synes jeg at dere må bli flinkere på å kommentere. Når dere ikke kommenterer er det liksom ikke noe morsomt for meg å blogge. hihihiKosekveld med jentene

Har hatt det kjempekoselig med jentene ikveld. Møtte ANNA på butikken også kjøpte vi inn masse goodis. Dipp, gulerøtter, cola, jordbær og selvfølgelig skjokolade for å smelte ♥ ♥  Vi så selvfølgelig paradise og flirte masse av jenteprat. Nå skal jeg hoppe i dusjen og legge meg. Snakkes imorgen, da kommer innlegget med hva jeg fikk i posten igår :)
Hva har du gjort ikveld?

Onsdag

Herregud, kommer aldri på noen gode overskrifter for tiden, veldig irriterende! Men jaa, onsdager pleier å være ganske greie. Vi har også fått en ny jente i klassen nåå, veldig koselig ♥ Nå sitter jeg og drikker solo, laster ned musikk og redigerer bilder som kommer på bloggen. Neste innlegg blir noe jeg fikk i posten igår, hihihi

Bli litt flinkere på å kommentere daa, blir mye mere motivert da. Men ha en fin dag videre ♥ ♥

 

Hos meg jaa

Heei! Endelig litt skikkelig blogging her nå jaah!  Nå er Kathy med meg. Vi har vært på butikken og kjøpt godteri, så nå chiller vi i Andrea's crib ♥ ♥ Snart kommer dagens outfit, så stay tuned!Ferge, spise, kjøre, kamp

HOLAA! Nå sitter jeg på ferga og har akkurat kjøpt meg godt rundstykke og iskaffe. Så vi er nå på vei hjem fra hytta. Når jeg kommer hjem er det bare å ordne seg til å dra på kamp med venner. Så imorgen blir det skole igjen.. Skal bli godt å se igjen folket, men det hadde vært godt med noen dager til med ferie :-)

Hyttelivet

Heiheei! Dagen idag startet med at pappa dro av meg dyna i 12-tiden. Da skulle vi til tanta mi, som også har hytte her. Her er vi fortsatt. Vi har spilt yatzy, spist grøt og lunsj, gått en liten tur og nå har vi påskequiz.. Ahh, hyttelivet ass! Senere ikveld får vi besøk av litt famile, så bli det pizza-kveeeld. Weho! Håper alle koser seg og nyter påska :-)

Spørsmålsrunde

Bare still spørsmål i kommentarfeltet. Ikke gidd å still spørsmål dere vet jeg ikke kommer til å svare påå (: Svarer på den om noen dager!

påskekos

God morgen! haha, kanskje litt sent å si det, men jeg står opp så sent i ferien at det ikke skulle vært lov... Imorgen drar jeg på hytta. Har ikke lyst i det heele tatt, er så kjedelig der! Skal kanskje ta med en veninne, så da blir det vel litt bedre ♥ ♥ 

3 superundertøy-babes

heiiii ♥ Nå drar jeg på tivoli med jentene! wiii, gleder meg. Etter det skal jeg på middag til søsteren min, så vi snakkes vel ikveld en gang. Ha en fin dag videre! :)

bursdag

God morgen! Idag voknet jeg til over en meter med snø!!!! åherregud for en skuffelse... Håper våren kommer frem på skikkelig vis nå snart, det hadde vært så deilig! ♥ ♥

Men som sakt så var jeg i bursdag til søskenbarnet mitt igår som ble 12 år. Var koselig å møte litt familie igjen :)Hva synes du om bildene?

earth hour

Heihei! Nå sitter jeg og mamma sammen i mørket og bare snakker med masse lys tent rundt oss, koselig! Håper dere alle har husket å slukke lyset for en time! :)

sminkeløs og fin her jaaaa

God påske!!!!

Da var det over en uke med ferie!! Superdeilig å tenke på ♥ I ferien skal jeg ikke så veldig masse, være hjemme, kanskje en tur på hytta, tivoli og kanskje finne på noe med venner. Blir godt å bare kunne slappe av og gjøre akkurat det man vil!

Hva skal du i påska?

sunday

God morgen! ♥ Kanskje litt sent å si det, men jeg har ikke stått opp enda... Søndager er bare såå deilig! Skal bare slappe av, ta en laang dusj og øve litt på en engelsk-frammføring som vi har imorgen. Filmen igår var forresten kjempebra!! (the hunger games). Anbefaler alle å se den. Nå er det middag, så vi snakkes vel ikveld, da kommer det en videoblogg!Outfit

Heei ♥ Idag dro jeg og Kathrine til byen. For jeg fant et gavekort i jakkelomma mi der jeg var sikker på at det var 300 kroner. Når vi kom til byen, var det 7 kroner igjen.. Ble sykt deppa og vi satt bare og tittet på kjekke gutter resten av tiden vi var der. Nå sitter søstrene her og chiller med godteri, ahhhah ♥
Topp fra Cubus - Bukse fra Vero Moda - Veske fra H&M - Sko fra Converse

Hva synes du om antrekket?

hei, jeg er på skolen

Noen bilder fra de siste dageneeeeeeI hate Mondays

Hej alle sammen! Da var vi kommet mandag. Alltid den verste dagen i uken.. Forsove seg på morgenen, ikke rekke å ordne seg, ikke rekke bussen, se ut som en dass, sovne i timene og komme hjem til masse lekser mens man egentlig har lyst til å sove unna heele dagen. Haha, nå hørtes jeg skikkelig sytete ut, men det er faktisk sånn det er! Heldighvis er Kathrine her, så da blir det litt bedre! You make my day ♥ ♥

Hva synes du om mandager?

hei fredag

HEIA. Endelig fredag!! Har vært masse skole denne uken, så nå er det skikkelig deilig med noen fridager. Sitter og chiller i senga mi nå, og vurderer å gå opp å lage vaffler... På lørdagen kommer forresten Kathrine til meg. Hun skal overnatte en hel uke med oss fordi at foreldrene hennes skal til syden. DET blir bra! ♥ Hva skal dere i helga?

Masse skole

Hallaaaa! Sitter her og hører på deilig musikk mens jeg ser ut og ser at det er vår ute! ahh, deilig følelse ♥ Dere finner forresten spotifylisten min HER. Nå i det siste har det vært masse skole. Vi har blandt annet hatt to store prøver i matte og samfunnsfag. Vi har også filmet til EF-filmen vår OG vi har et sånt stort prosjekt i engelsken som vi jobber masse med! Hahha, vi skal liksom late som at vi skal reise til London. Vi må planlegge alt med penger, hotell osv.. Hanna er kjempeflink på redigering, så slik er noen av bildene vi har prøvd oss frem med:

Hva synes du?

Tusten med skolen

HOLAA! Som dere sikkert fikk med dere, så skulle hele skolen til Tusten idag. Og Tusten er slalombakken for de som ikke viste det! Det var kjempekoselig å ha en "fridag" fra skolen og heller finne på noke koselig med verdens beste folk ♥ Nå kommer Anna en liten tur, så vi snakkes nok ikveld. Forresten, så tror jeg at jeg trekker vinneren av konkuransen imorgen. Hvis du ikke alle rede ikke har gjort det, meld deg på HER!
Skibaben i superundertøy ♥

Hva synes du om bildene?

 

Oppsummering av helga

Hellu! Denne helg har gått i ett sett, så har ikke hatt så mye tid til blogging. Fredagen fikk vi besøk av masse familie, lørdagen var vi i Tusten og Kathrine kom bort på kvelden og vi hadde det kjempekoselig. Idag har jeg vært på badeland med tanteunger og familien også dro vi på Burger King rett etter det. Det har gått i ett, men det var veldig koselig da. Resten av dagen skal jeg bare slappe av og lade opp til en ny uke på skolen! På tirsdag eller onsdag skal hele skolen i Tusten (slalombakken), så det gleder jeg meg kjempemasse til!! ♥ Ikveld kommer det en konkuranse her på bloggen. Har noen supre premier der noe er bestillt på nettet faktisk! Gled dere :-)

Hva har du gjort på i helga?

T.G.I.F

Hey people ♥ Endelig fredag! Denne helga skal jeg bare være hjemme og slappe av og kanskje finne på noe med venner. Jeg og Kathrine skal kanskje i Tusten (slalombakken) i helga også. Har skikkelig vårfølelse for tiden! Det er nemmelig bart på bakken og sola skinner på den blå himmelen. Suuperdeilig å tenke på at vi er inne i vårmåneder nå ♥ Forresten, følg med på Instagram!! #andreahustadHva skal du i helga?

Aurora, 3 år!!

Idag har Aurora (tantebarnet mitt) bursdag!! Hipp hurra for gullet som fyller 3 år idag. Kjempeglad i deg ♥Gårsdagen

HOLAA ♥ Igår var jeg i Kristiansund til tanten min og spiste middag. Vi spiste lasange og fastelavensboller til dessert. Var suupergodt og det så så godt ut, så måtte bare ta bildeee!! Kom hjem ganske seint igår, så jeg orket ikke å blogge da. Antrekk kommer snart, så stay tuned!


Hva synes du om bildene?

Bytur med lisje

Holaa♥ igår hadde jeg spysjuka og hadde feber, så det ble null blogging! Utrolig godt å vokne frisk idag. Nå skal jeg en tur til byen med Kathrine. Sykt lenge siden vi har sett hverandre.... en uke!! Så det skal bli godt med en liten jentetur ♥


et fint bilde av meg igår :-)

Hva skal dere idag?

nachos

Heia! Nå har vi akkurat spist nachos og vi skal snart spille kort. :-) Det er så deilig å tenke på at det fortsatt er en uke igjen med ferie! På fredag skal vi nok på hytta en tur. Mest sansynlig skal kathypews bli med, så da er planen å dra en jentetur til Kristiansund for litt shopping ♥ Blir vel koselig. Håper alle har det bra og at dere nyter ferien!Hva gjør du ikveld?

Filmkos

Hellu! I nuet sitter vi og ser på film. Koselig :) jeg er fortsatt dårlig, men jeg er blitt litt bedre nå etter en varm og god dusj! Vi snakkes imorgen.

chilling mode

heiaa ♥ idag er jeg blitt syk...veldig slapp og feber. Skikkelig skipt nå som det er ferie. menmen, håper det fort går over! Men jeg overlever vell siden søstern min har mac. ahh... vill ha!!!
♥♥♥

Fastelaven

Heiaa! Nå har vi akkurat spist kalkun og nå skal vi spise riskrem og fastelavensboller. Turen gikk bra utenom ferga, haha! Vi snakkes ikveld :-)

Da reiser jeg!

Hei og god morgen! Nå skal jeg på Finnøya for å besøke søsteren min ♥ Det blir blogging der ute, men kanskje ikke like mye som ellers, for jeg reiser ikke til familien min for å sitte på pc'n og blogge... hehe.  Men jeg har forhondsskrevet noen innlegg til dere som jeg kommer til å poste litt her og der. Ha en fiiiiiin dag :-)
Hva skal du gjøre i vinterferien?

lørdagskosHåper dere har hatt en superfin lørdagskveld ♥

Andrea ønsker seg....

Hei alle sammen! Nå kom jeg akkurat hjem fra.... skogen? Haha, i skoletiden så skulle vi filme resten til filmen vi har i engelsk. Vi skulle filme i et sånn øde hus i skogen hvor dører osv er spikret igjen. Heh, vi ble veldig nyskjerrige, så vi tok bort planken og vi gikk inn i huset gjennom en bitteliten sprekk. Så kom det en mann med en bil og trodde vi var sånne narko-folk, å han løpte etter oss. Så da fikk vi ikke forsket på det så masse, så vi måtte bare tilbake dit etter skolen. Det ble vel egentlig til at vi bare satt og pratet og koste oss ute i sludd og regn.... Dette var sikkert skikkelig spennende å lese!

Men ja, fikk et spørsmål om jeg kunne vise hva jeg ønsker meg, så da satt jeg meg da ned, og redigerte verdens fineste kollars. Haha - superflink til å rediger må jeg si! Det er forresten redigert i picasa :-)Hva ønsker du deg?

today's crib

Mandager, alltid den verste dagen. Trøttetryne, halvsover i timen, forkjølet og pissregn. Dere skulle sett været idag! Det pøsregner konstant og det er bare masse sludd. Haha, jeg som gikk med uggs idag da.. Dere kan vel tenke dere, gjennomvåt og iskald på føttene! Men nå ligger jeg godt plantet under dyna med herlig musikk og gardinen trukket godt ned!!! Jeg vil ikke se på det stygge været! Etterpå er det lekser som står på planen! Etterpå kommer det video av rommet mitt, stay tuned!♥

Hva er dine planer for dagen?

Kosedag med de beste

Idag har jeg vært barnevakt til tanteungene mine. Vi lagde pizza og koset oss kjempemasse! Jeg er bare så glad i tanteungene mine ♥ Kom akkurat hjem, så har desverre ikke hatt tid til å spilt inn noen video. Skal se om jeg får spilt den inn imorgen. Nå skal jeg dra til Kathrine for å overnatte der, det blir sikkert koselig. Kos dere ikveld ♥


♥ Tobias - Aurora - Emma - Mia - Noa ♥

Hva har du gjort idag?

God morgen!

.... Ligger fortsatt i senga, hører på rolig fin musikk og bare nyter at det er helg ♥ Ikveld skal jeg overnatte med Kathrine, gleder meg! Idag skal jeg filme en video av rommet mitt hos pappa, mange forslag om det! Den kommer imorgen. Sminkevideo vil komme i løpet av neste uke. Håper alle sammen får en riktig god helg og at dere nyter det ♥
Hva er dine planer for helga?

Filmprosjekt

Holaaa! Nå er vi en tur innom jesper. Vi har laget vafler og de ble sheeepegod! Etterpå, når det har blitt litt mørkt ute, skal vi ut å filme en skrekkfilm i skogen. Kommer helt sikkert til å legge den ut når vi er ferdig :) snakkes når jeg er hjemme!

Naturfagspugging

Nå sitter jeg og øver til naturfagsprøve! Dritt. Jeg skjønner meg ikke på det i det hele tatt, så dette kommer til å gå veldig dårlig. Men da gjelder det bare å øvee♥ Skal få 4 eller bedre på denne her altså!
Har laget kakao til meiselv da liksoooom!♥

 

- Husk å stille spørsmål på spørsmålsrunden under! -

Spørsmålsrunde

Hellu! Har ikke hatt noe spørsmålsrunde på bloggen får, så jeg tenkte at jeg kunne sette igang en! Så hvis det er noe du lurer på, så er det bare å stille spørsmålene i kommentarfeltet og jeg svarer ikveld eller imorgen på video!♥Noe du lurer på?

Heisann

Nå holder vi på med framføringsting i engelsk! Gøøøøy, men det blir mere blogging når jeg er hjemme!

Tusten

Hei søtinger! ♥ Idag var jeg i Tusten for første gang i år. Var skummelt i starten, men så gikk det bedre. Datt bare 1 gang!!!!!! Jeg er alltid den som kommer hjem med 20 blåmerker etter en dag i Tusten skjønner dere. Jeg var der med Sara også møtte vi Eirik litt her og der. Gleder meg til vinterferien. Da skal jeg dit mere :-)  Bildene er tatt med mobilen, så det er derfor de ble litt sånn "prikkete".Elsker deeeeg♥

20 tinger dere kanskje ikke visste om meg!

- Jeg er sykt redd når det er mørkt ute... Hvis jeg skal gå hjem fra pesjoner på kvelden når det er mørkt ute, er jeg så redd at jeg må ringe noen for å ha noen å snakke med helt til jeg er hjemme. Sykt teit egentlig - men sånn er det bare!

 

- Jeg har knekt lilletåen på høyre fot 5 ganger. Den første gangen husker jeg var da jeg skulle klatre opp på kjøkkenbenken for å få tak i godteri i en hylle, så datt jeg ned og alle fandt ut at jeg snoket etter godteri.. :(( busted

 

- Jeg er ikke jomfru, jeg er tvilling

 

- Jeg liker noen

 

- Spiser tyggis HELE tiden!!

 

- Jeg har hatt fire mobiler og jeg fikk den første når jeg var 10 år. Flink til å ødelegge mobiler... I know

 

- Jeg løper alltid til bussen. Rekker den siste bussen AKKURAT. Men ca. en gang i uken må jeg gå til skolen fordi jeg mistet den. Det tar 45 minutter å gå!!! Ender opp med at jeg kommer forsent og får kjeft av læreren.

 

- Jeg fikk 3.5 i snitt det første semesteret. Har tatt alt chill, så jeg må virkelig skjerpe meg

 

- Har aldri farget håret

 

- Jeg elsker klassen/trinnet mitt og jeg går i 8A

 - Har fire søsken. To søstre og to brødre

 

- Yndlingsmaten min er Taco og kebab

 

- Jeg er hekta på facebook

 

- Jeg tror jeg hele tiden er 12 år, så når noen spør hvor gammel jeg er, sier jeg 12..

 

- Jeg er 167cm høy

 

- Jeg fikk min første blogg da jeg var 10 år. Kunne ikke å skrive engang og jeg husker at jeg ikke visste hvordan man fikk flere bilder i ett innlegg, så jeg lagde et nytt innlegg for hvert bilde - flaut

 

- Jeg elsker Justin Bieber og skjønner ikke hvorfor noen hater han..

 

- Har bursdag 9. juni

 

- Hater vinter og snø. HVER dag  når jeg går til skolen detter jeg og slår meg, blåmerker overalt og det aller verste er at klærne blir våte og håret blir ødelagt. Jeg vil ha vår/sommer nååååå!!

 

- Min aller beste venn er Kathrine. vi har kjent hverandre siden vi var 2 år og har vært bestevenner siden da.

  

Noe du ikke visste?

 

Pakker i posten

Heiaa♥ Igår hentet jeg kjolen min. Den var akkurat perfekt! Elsker den ♥ Dere får se den på i antrekket for ballet. Når jeg kom hjem fra skolen idag, så lå det en ny pakke til meg. Denne var fra coverbrands. Kommer helt sikkert en omtale om produktene når jeg har prøvd de litt? Noe dere er interesert i? Er iallefall fornøyd så langt! Snart skal jeg ned i byen for noe sånne greier med... ja, vet egentlig ikke... Haha! Idag ligger jeg på 4. plass på topplisten for Molde! Fornøyd, så tuusen takk! ♥

 

Har du bestilt fra coverbrands før, fornøyd med produktene?

22. juli - Halvt år siden

Idag er det da et halvt år siden terroraksjonen på Utøya og bomben i Oslo. Synes det er helt forferdelig å tenke på at noe slikt har skjedd i Norge. Sender varme tanker til de pårørende som mistet nære venner eller familie. Håper dere alle har det bedre nå, og at dere har klart og gå inn i det vanlige igjen ♥ Dette er noe vi aldri vil glemme! 

Om èn mann kan vise så mye hat, tenk hvor mye kjærlighet vi alle kan vise!


♥♥♥

MOBILBLOGG: i byen

Heia! Nå er jeg og Kathrine i byen. Innkjøpene kommer når jeg er hjemme! Vi snakkes!