Love


BESTILT!!!!

Heei! Nå er jeg bare skikkelig overlykkelig! Har endelig beestillt veska jeg har ønsket meg i snart ett år. Gleder meg helt sykt til jeg får den!!!! Håper inderlig at jeg får den før vi reiser til Kroatia. Bestilte den for to dager siden, så jeg trooor kanskje den kommer frem før vi drar. Noen som vet hvor lang tid det tar? Drar forresten til Kroatia den 7.juli. Jeg er ikke sikker på om det er nett der slik at jeg får blogget, men jeg håper på det. Nå er det bare 11 dager igjen!


Give Your Heart a Break
sjarmtroll

Hva synes du om bildene?

american t-shirtblond hairmy room in details

because of you


Jeg vil ha sommer nå!!!

Nå sitter jeg på pappa sin pc. Der fant jeg noen gamle bilder fra sommer'n 2011. Herregud hvor jeg vil ha sommer NÅ!!!Vil du ha sommer?

Yummy cookies

Hva synes du om bildene?

Follow me, I follow back

Heei! Forrige innlegg var det mange som reagerte på.. Det er ikke noe spesiellt som har skjedd, men jeg var sykt deppa og syntes den overskriften passet til følelsene mine akkurat da. Så det er ingenting å bekymre seg over ♥Noen har spurt hva jeg heter på Instagram! @andreahustad. Du follower meg og jeg follower tilbake!

#fuck #my #lifeI'm not perfect

I'm not perfect, I make mistakes, I hurt people, but when I say sorry, I mean it... ♥

Close your eyes - clear your heart - let it go!

Verdens beste jente!

Love you!

Rommet mitt

Heia! ♥ For noen dager siden, så ommøblerte jeg og Celina litt på rommet mitt. Ble ganske fornøyd! Så nå kan dere se hvordan det ser ut på rommet mitt hos pappa ♥

Imorgen drar jeg til Trondheim forresten! Vet ikke om det blir så mye blogging, men får se! Snakkes ♥

Hva synes du om rommet mitt?

Homeless

♥ Maria Mena - Homeless ♥

Hva synes du om den sangen?

 

Tenn et lys

Heia!♥ Nå er jeg klar for bursdag. Søskenbarnet mitt blir 6 år idag! Håper dere har en fin dag denne første søndagen i advent♥Har dere tent det førsre adventslyset?

Lykkeruus!

Hei alle sammen!♥ Nå er jeg skikkelig glad! Har lastet ned et nytt redigeringsprogram nå, så har redigert en sminkevideo til dere! Den kommer imorgen engang♥ Celina viste meg et kjempebra program man kan laste ned musikk ifra, så nå er alt på topp! Lykkeruus♥ (for dere som ikke vet det, så har jeg hatt skikkelig problemer med redigeringsprogrammet mitt..)Hvilket redigeringsprogram bruker du?

Filmkveld

Hellu!♥ Nå er bestisene på besøk! Vi skal se "Ikke naken" og "The ugly truth". Haha♥ Nå skal vi bare spise opp grandisen også stappe i oss gooodiseen♥♥ Haha.. Sorry for dårlig skriving her nå, men Celina sitter stappa inne skjermen her nå, så se opp! 10hhiiihiiihihi :)
At the moment lizzzm♥♥

Tycks?♥

The a Team


Utrooolig fin sang!♥ Utrolig trist da.. Bare se musikkvideoen. Men nå drar jeg til byen! Snakkes når jeg er hjemme igjen♥

Har du hørt den sangen før?

Taco

God natt!¢¾

Favorite ring

Heia! Husk å stem på BLOGG VS BLOGG da! Dere kan stemme på den bloggen du likte best HER. Kårer vinneren ikveld eller imorgen. Det er ikke lov å stemme på seg selv:)

// Lindex // Bikbok // Bikbok

Tycks?♥

Ønskeliste

Dette er da det jeg ønsker meg til jul♥ (Tilfeldig rekkefølge utenom iPhone, for den står høyest på ønskelista!)

1.

♥iPhone 4s♥

2.

 

Haha! Veldig random men... ♥Maskara fra MaxFaktor♥

3.

♥Penger♥

4.

♥Parfyme fra Viva la Juicy♥

Hva ønsker du deg til jul?

En stk søtis!

.....Mia♥♥ Tantebarnet mitt er nå på besøk, koselig. Haha, hun er den store "fotomodellen" Bare hun ser kameraet så vil hun at jeg skal ta bilder av henne (3 år). Aww, søt♥ Meen nå kommer Amalie, Kathrine og Celina på overnattingsbesøk hos med! Snakkes!Hva skal du gjøre ikveld?

Jar of Hearts


Tycks?♥

 

Me and my blog

HEIA♥ Haha, så litt gjennom klærne mine idag og ryddet litt. Helt på bunnen av skoffen fant jeg verdens søteste t-skjorte som jeg fikk av Amalie når vi var små. Jeg hadde nemelig blogg når jeg var liten (mindre, 10 år). Den er i størrelse 136, men jeg fikk den på meg da!

Holder forresten på å redigere en video til dere! Kommer forhåpentlighvis ikveld♥Fin, eller hva?♥

You make it realGod natt!

Sporty girl

HEIA! ♥ Idag kom jeg hjem til tomt hus fordi mamma var i byen. Når hun kom hjem så hadde hun kjøpt værdens fineste treningstights til meg! Elsker mamma'n miin♥ Den er fra H&M og koster 349,- 

Trenings t-skjorten er fra Adidas.

Love it!

You make me happy

Hei søte, kjære lesere! ♥ Må bare takke for alle som leser bloggen min og kommenterer. Sitter med et stort smil mens jeg leser gjennom kommentarene. Det er til og med folk som har kommet bort til meg og sakt at jeg har så bra blogg og at de elsker bloggen min og at jeg er så pen ogslikt. Haha, utrolig søtt♥♥ Dere gjør slik at jeg blir så glad og får lyst til å blogge masse. TUSEN TAKK! Love you all ♥♥♥♥♥

Rommet mitt

Nå har jeg akkurat spist pannekaker. Nomnom♥ Har fått veldig mange spørsmål om jeg kan vise rommet mitt, og det kan jeg! Har lagd en video av det før som du kan se HER. Det er en del som er fikset på etter denne videoen, så kansje jeg skal lage en ny...Men siden jeg alle rede har laget en video av det, blir det bare bilder denne gangen. Har tenkt å filme rommet mitt hos pappa også :)Mesteparten er fra Kremmerhuset og kid♥ Så hvis det er noen som har lyst til å se rommet mitt med pappa, så er det bare å si ifra!

Like?

Andrea som liten


Meg og storebror♥


1 år♥Karoline♥ Dokka mi som ble med over alt, her ble hun med til syden! 3 år♥
6 år♥


Haha!
♥♥♥

Like?

Bilder fra jentekvelden

Som sakt tidligere, så overnattet Kathrine og Celina med meg fra Fredag til Lørdag. Veldig koselig? Tok noen bilder og filmet masse! Har tenkt til å redigere sammen alle videoklippene vi filmet til èn video. Det blir vel bra? :-) Nå holder jeg på å redigere en innkjøpsvideo til dere! Den kommer snart?

Like?

Jentekveld

Nå sitter jeg, Celina og neesten Kathrine her. Hun kommer om to minutter! De skal overnatte hos meg i natt. Vi skal se Sex and the City The movie. Gleder meg! Nå skal vi varme opp en grandis, fylle skålene med snoop også skru på scenen! Woho! Dette blir bra♥

Like?

Champion - Chris Brown

God natt!

Supersøt sparebøsse

Siden jeg ikke er så flink til å spare penger, så hadde jeg lyst til å prøve å lage en hjemmelaget sparebøsse! Den ble supersøt, og den passer veldig godt til rommet mitt♥ Så hvis du har lyst å lære hvordan du kan lage den, så er det bare å prøve å se på det jeg gjorde!

Dette trenger du:

Et syltetøyglass, et stoff du vil ha, en sløyfe som passer til stoffet, en saks, lim, og en strikk.


1. Du tar syltetøyglasset og en saks og stikker den nedi lokket for et hull hvor du kan putte pengene nedi.

2. Du tar lim på lokket, slik at stoffet som skal oppå sitter fast.


3. Du tar stoffet du vil ha, og legger det oppå lokket slik du vil ha det.

4. Så klipper du hull i stoffet på samme plass som du klipte hull i lokket.5. Så setter du på en strikk i samme farge som stoffet ditt, også klipper du det som er rundt.

6. Knyt på en fin sløyfe rundt der strikken er.

Resultatet:

♥So sweet♥

Like?

I love Justin Bieber
LOVE