februar 2013


VINTERFERIE

HEI ALLE SAMMEN ♥ Nå er det midt i vinterferien og det er herlig med ferie. De siste dagene har jeg vært i Aurosen med Borghild og Kathrine. Var veldig gøy! Ikveld skal jeg kanskje møte noen venner også blir det til at jeg og Kathrine drar til Oppdal imorgen. Der skal vi være på hytta til tanta mi, og stå på slalom. Ha en fortsatt fin ferie da dere!


fiiineste katten til Borghid :-) for å se mere bilder, husk å følg meg på instagram! @andreahustad

 

BILDEDRYSS - den siste tiden

Hei ♥ utrolig lenge siden jeghar oppdatert bloggen skikkelig nå, så jeg tenkte å bare skrive ett lite innlegg. Blogglysten har ikke vært helt på topp og det har vært så mye annet jeg har prioritert før bloggen. Men til informasjon, så har jeg en annen blogg også, hvor jeg skriver om skoliosen jeg har i ryggen. Den bloggen finner dere HER. 

Den siste tiden har jeg egentlig brukt veeldig masse tid med venner. Skole er også noe jeg har lovt meg selv å sette mere fokus på også fremover. For jeg ble ikke fornøyd med 3,1 i snitt for å si det sånn!... Men siden jeg nesten aldri blogger lenger, så tenkte jeg bare å poste ett bildedryss fra de siste ukene :) Dere kan også følge meg på Instagram hvor jeg poster masse bilder. jeg heter andreahustad

SKØYTEDAG MED TRINNET:

OPPDAL KONF.LEIR:ALT MULIG:♥♥

 

HAPPY CHILD