september 2012


FJELLDAG

HOLAA!! Endelig hjemme etter en utrolig lang og slitsom fjelldag på skolen. Det er lenge siden jeg har vært på så lang fjelltur og blitt så skitten og sliten. Men med de aller beste folka, blir det bare bra uansett ♥ Nå ligger jeg bare under dyna og prøver å få i meg varmen! Var sykt kald nå på slutten. Snart hopper jeg i dusjen, også skal jeg se om jeg får postet gårsdagens antrekk. Sounds good?

hva synes du om bildene?

ELSKER DAGER SOM DETTE

Hei på deree!! Idag har vært en kjempefin dag. Bare masse hyggelige folk på skolen, og det gjør meg bare så glad. Kom hjem fra skolen med gladpia, Anna, også kom Laura. Vi steiket kjøttedeig som etter-skole-mat  ♥♥ såååå godt!! haha, Anna var bare så gira på det. Nå er jeg akkurat hjemme fra dansetrening. Hopper straks i dusjen nå, også får jeg se om jeg rekker å poste dagens antrekk etterpå. Hvis ikke kommer det imorgen ;)KOSEKVELD

heiaa! Nå er Andrea heer, kjempekoos! Igårkveld overnattet jeg med henne. Ble en sykt bra kveld! hahah.. Ha en fortsatt fin lørdagskveld ♥DAGENS ANTREKK

heii! Nå er Andrea og Anna heer. Skal ordne oss litt mat, også stikker vi ned på dansetrening!

e

bukse fra bershka - genser og hals fra bikbok - veske fra modekungen - sko fra converse (haha, ser de ikke da..)

KONFIRMASJONSUNDERVISNING

heii! Nå er jeg med anna, også skal vi på konfirmasjonsundervisning! snakkes♥

PERFECT DAY

hallaaa! Nå er jeg akkurat hjemme etter en fantastisk dansetrening. Det er bare såå gøy!!!! Ligger rett ut på sofaen med god middag/kveldsmat og sjokolade da. De siste dagene har egentlig ikke vært så spesielle, og jeg har ikke hatt noen bilder å dele med dere. Men om ikke så lenge skal jeg kjøpe kameraet til Anna, Canon speilreflekskamera MED film! så satser på bra blogging fremmover ;)

litt bilder fra dansingen og skoledagen :)

NYE CONVERSE

heii! Har det ganske travelt akkurat nå, skal på dansetrening! snakkes ikveld ♥URBAN // 699,-

TRØTT OG SLITEN

mandag jaa... Forsov meg, slengte på meg klær og løpte til bussen. Kommer på skolen trøtt og stygg. Sovner på pulten i timen og får inndratt mobil 2 ganger. Der har vi mandagen altsåå! Nå er jeg heldighvis hjemme og venter på at middagen er ferdig. Også skal jeg nok ta en laaang powernap. Senere får jeg se om jeg finner på noe med noen venner :-) vi snakkes, så håper jeg dere har en fiin mandag!


helga + jordbær og skjokolade

Laura er her, og da blir det seeelvfølgelig jordbær og sjokolade.. haha, standar oss! Idag har vi vært kjempeflinke barnepiker og tatt med noen unger på leikeland. Alle ungene løpte etter meg og Laura  siden vi er så kul og snill XDD Etter det dro vi og faren til Laura på kino og så "tina og bettina the movie". Morsom film!

Men jaaa.. Da var enda en helg over og jeg gleder meg allerede til neste!! Men denne helga overnattet Laura, Borghild og Anna her. Vi finner altid på noe morsomt sammen ♥finfin helg!

SPØRSMÅL OM PIERCINGEN

hei!! Nå har jeg endelig roet meg ned litt, og er klar for å ha tacotime med familien! Var i byen med Borgild også møtte vi Joakim og Torodd. Mat på BK og prating om ditt og datt, men kjempekoselig! Men ja. Som de fleste sikkert har fått med seg, så tok jeg piercing på mandagen. Så nå har jeg egentlig bare tengt å svare på spørsmålene jeg fikk inn i det innlegget.


Hvor tok du den? og hva kostet det? Jeg tok den på tattoos i Ålesund. Den ligger rett under det gule, gamle(?) fengselet. Det kostet 600 for å ta hullet

Må man ikke være eldre for å ta piercing? Jo, egentlig. Om man er under 16, må man somregel ha med noen over 18. Men der jeg tok var de ikke så veldig strenge runt akkurat det.

Var det vondt? Altså, når man skal stikke en nål gjennom 1cm med hud, så må man regne med å kjenne det. Så ja, det var vondt, men langt ifra at du må legge deg ned og dø av smerten. Det gikk veldig fort over :-)

Hva var grunnen til at du ville ta? Jeg syntes bare at det er så sykt fint. Også ville jeg ta nå, slik att den er helt ferdig grodd til neste sommer.

Hvilke farger hadde du å velge mellom? Kjempemange egentlig! Alt ifra grønn, gul, rød, rosa, søvl og blå. Men de var tom for endel, så jeg valgte da blå blandt de de hadde igjen.Tok du med pistol eller nål? Jeg tok med nål.

Hvordan var plassen du tok piercingen på? Det var en kjempebra plass! Velig fint og nytt lokale. Var kjempehyggelige folk der, og de ga deg kjempegod informasjon om alt ifra rensing, smerte og om forskjellige typer piercinger. Hun som tok på meg var såå betryggende og hyggelig

Hvor ofte må du rense? og hva renser du med? Og hvor lenge må du holde på med rensingen? De annbefaler å rense 2-3 ganger daglig i grotiden som er på 3 måneder. Jeg renser med natriumklorid.

Hva sa foreldrene dine om at du tok? De syntes vell egentlig ikke noe om det, men hvis jeg apselutt hadde lyst å bruke pengene mine på det, så var det vell egentlig greit. Mitt eget valg over hva jeg gjor med navelen min for å si det sånn! haha

Hvor lang er grotiden? 3 måneder. Men det er veldig forskjellig fra persjon til persjon hvor fort den gror.THURSDAY

heii! Idag sluttet vi litt tidligere enn vanlighvis, siden lærerne skulle på kurs. Anna ble med meg hjem, og nå har Kathrine også kommet. Klokken sju blir det hiphop igjen! haha, håper på å få det til bedre idag ;) Vi snakkes ikveld! 

KLASSEBILDE

heii! Satt meg akkurat ned nå, etter å ha løpt i pissregn og vind. Off, det er helt forferdelig!! Så nå har jeg laget meg kakao og boller med hjemmelgaget jordbærsyltetøy på. Kjempegodt ♥ Igår tog vi klassebilde og portrettbilde på skolen. Uff, blir aldri fornøyd med bildene vi tar på skolen... 

9A

HIPHOP

Hei! Idag ble jeg med anna hjem etter skolen. Vi laget oss pizza, også måtte jeg bli med henne på gitartime(hahah?!!?). Så når den var ferdig så var det rett på dans. hahah, greier ikke annet enn å le når jeg forteller dette til dere. Men jeg har begynnt på hiphop på NOISE. Var kjempemorsomt, men føler at jeg ikke fikk til en dritt! håper det går bedre på torsdagen ;) Nå skal jeg hoppe i dusjen også legge meg. Natta ♥

mamma lagde kjempegod kveldsmat til slitne dansejenta! 

PIERCING

heiii! litt sen blogging her nå, men har jo trossalt hvert i Ålesund! Kom akkurat hjem ;) Som dere sikkert har fått med dere, så har jeg jo snakket endel om piercing. Så siden jeg ikke gidder å vente på at de i Molde skal få inn nye piercinger, så tok jeg like så godt turen til Ålesund. Haha, velig spontanplanlegging, men var såå verdt det. Er superfornøyd nå ♥♥
tok den på tattoo i Ålesund for 600kroner. Også kjøpte jeg sånn rensegreier på apoteket til rundt 20 kroner. Kommer det inn mange spørsmål om piercingen, blir det nok et eget innlegg med svar. Så er det noe du lurer på, så er det bare å spørre, så svarer jeg utifra hvordan jeg opplevde det ;)

SUNDAY IS THE FUNDAY

hei! Da var enda en helg over og jeg gleder meg allerede til neste. Idag skulle jeg egentlig bli med familien til Hustad, men så lat som jeg er, så orket jeg ikke bli med! Så da var jeg alene hjemme og fikk besøk av Laura og Anna. Husk at dere kan sende inn spørsmål i innlegget under! Og hversåsnill. Kom med spørsmål dere selv ville svart på over internett!!! haha, utrolig mange dumme spørsmål... Nå skal jeg hoppe i dusjen og få ryddet det bomba roommet mitt ;)

hva har du gjort på idag?

SPØRSMÅLSRUNDE

Heiii! Nå har jeg tengt å sette igang en spørsmålsrunde. Fikk ett spørsmål om jeg kunne ha en skikkelig spørsmålsrunde, og jeg kan ikke huske sist jeg hadde det, så da synes jeg at det er på tide :) Så da er det bare å sende inn masse spørsmål, også svarer jeg på video når det har kommet inn endel spørsmål!hva lurer du på?

OUTFIT

Holaaa! Rakk desverre ikke å blogge igårkveld, men ble en fin kveld med skrekkfilm. Hahah, den var drittskummel! Satt med puta forran øynene under hele filmen. Vi så forresten Paranormal Activity, Tokyo Night. Idag skal jeg egentlig ikke noe spessielt. Eller skal ned å ta piercing i ettermiddag tror jeg! Men før den tid skal jeg bare nyte at jeg er alene hjemme med høy musikk og en god frokost. Haha, ja. Kanskje litt sent. Ha en fortsatt fin helg da dere!! :) genser fra cubus - bukse fra only - smykke fra bikbok - sko fra converse