oktober 2012


SPØRSMÅLSRUNDE DEL 1

ENDELIIIG!! Nå kommer altså spørsmålsrunden som dere har mast om i flere uker nå. Grunnen er at det har vært problemer med å laste den opp siden den har lugget på Anna sin PC. Men ja, her er da del 1 :)

 

 

AN OLD OUTFIT

hei! :) Nå kom jeg akkurat hjem fra dansetrening med en fantastisk gjeng! Vi holder på med dansen til haloweendansen vår. Tror den blir veldig bra!! Nå skal jeg rydde rommet også hpper jeg til sengs. Er bare såå godt å legge seg tidlig og føle at man er litt utvilt når man våkner om morningen. 
TRØTT OG SLITEN JENTE

Halloo ♥ Da er jeg da hjemme etter en fin telttur med klassen. Var ganske kaldt og mange som bråket hele natten lang, så ble lite søvn.. Men var veldig koselig selvom!! idag gikk vi på to fjelltopper oppafor der vi hadde teltplassen. Nå ligger jeg rett ut i senga mi med tjukk dyne, masse tepper, puter og Farmenreprise på maccen til broren min. Tar nok en ganske tidlig kveld. Natta ♥

hahah, meg etter turen idag! fin osv..

TELTTUR

hei på dereee! Akkurat nå sitter jeg her klar i turklær med ferdigpakket sekk. Vi skal nemmelig på telttur med klassen fra idag til imorgen. Gleder meg!!! Hahah, herregud. Har tidenes største sekk, den går laangt over hodet mitt. Kommer til å streve med å bære teltet og alt det der. Blogges når jeg er hjemme fra turen imorgen :)gårsdagens antrekk

bukse fra cubus - genser fra only - vest fra bikbok - veske fra modekungen

SPOTIFYLISTA MI

Heia! Nå er Laura og Anna her. Har akkurat laget pizza og spist opp alle kakerester fra bursdagen til tantebarnet mitt. Har forresten tatt outfit bilder også til dere, så de kommer ikveld. Men jaaaa, det er noen som spørte i spm.runden om jeg kunne legge ut spotifylistene mine, så tankte jeg å gjøre det :) Spørsmålsrunden er ferdig redigert på video og kommer mest sannsynlig på video imorgen!

♥ hverdagslista  HER

♥ sovelista HER

♥ fest HER

♥ trening HER

 

DENNE DAGEN SKAL NYTES

hei alle sammen! Siste dagen i høstferien... Og den skal nytes!! Våknet tidlig idag siden jeg måtte møte opp i kirka klokka 10. Nå er Anna her, også skal vi ta oss en tur ned å trene i Moldehallen. Haha, sporty girls :-) vi snakkes!

skjorta er fra herreavdelingen på cubus og halsen er Kathrine sin

ANDREA SOM LITEN

Hei! Har hatt en kjempefin dag sammen med familien. Bursdag og masse god mat! Ista satt jeg og bladde gjennom noen album fra da jeg var liten. Fant mange bilder som jeg avfotograferte og tenkte å dele med dere :-) Haha, har forandret meg litt da..

her var jeg bare noen måneder gammel. Til venstre sammen med mamma og til høyre sammen med broren min ♥


HAHA!! dette er i 1.klasse. Se på den kjempen jeg var da...


På det første bildet har jeg da prøvd mamma sin BH.. Husker det ganske godt en dag idag! Og på det andre har søsteren min sminket meg!

♥♥

hva synes du om bildene?

DAGENS ANTREKK

Heiiia! Kjapt innlegg her nå. Har akkurat fått besøk av masse familie siden vi skal feire 6-årsdagen til tantebarnet mitt. Gratulerer med dagen, Emma ♥ Nå blir det middag, masse kaker og pakker, Vi snakkes senere :)

bukse fra cubus - genser fra only - vest fra H&M - hals er kathrine sin - veske fra modekungen

HØSTDAG I BYEN

hei alle sammen ♥ Nå kom jeg akkurat hjem fra en koselig kveld med Eirik og Kathrine. Tidligere idag var jeg, Amalie V, Kathrine og Kathrine i byen sammen. Fikk ikke kjøpt så masse, men kan vi vise dere genseren jeg kjøpte i ett eget innlegg senere. Nå skal jeg spise litt taco, også ta en tidlig kveld. God natt ♥ 

♥♥

BESTEVENINNA PÅ OVERNATTING

HOLAA ♥ Inatt overnattet Kathrine her. Ganske lenge siden vi har hatt en kveld bare vi to, så det var veldig koselig! Det er lenge siden jeg har ledd så masse på en kveld. Idag våknet vi i 12-tiden til tomt hus. Da var det bare å sette på høy musikk og lage milkshake till frokost. Nå snart skal vi til byen hvor vi og skal møte Andrea V. Tar med kamera, så satser på litt bilder og kanskje outfit. Ha en superfin fredag!♥♥

UNPOSTED OUTFITt-skjorte fra Cubus - bukse fra Cubus - sko fra Converse - ørepropper fra Happy Plugs

HØSTFERIE ER HERLIG

Hei og god morgen ♥ Ganske lenge siden sist nå ja, men bare glemmer bloggen helt fullstendig for tiden..  Vet egentlig ikke hvorfor, men det blir litt stress å alltid huske på å blogge. Men satser på å bli flinkere på å blogge fast ;)

Men ja, nå er vi da midt i høstferien og den han gått utrolig fort!! Omtrent alle dagene har jeg og Anna overnattet med hverandre og hatt det kjempekoselig ♥ Igår var vi blandt annet på Moldehallen og trente. Altså inne på ett treningssenter. Var ganske morsomt OG ganske slitsomt! Blir ganske motiverende å trene når du er inne og det er godt og varmt. For jeg takler apsolutt ikke å jogge ute i pissregn og 8 grader... Håper dere får en fortsatt fin dag :)

hva synes du om bildene?

AUTUMN OUTFIT

heii ♥ Tar akkurat en liten pause fra mattelesingen. Har jo matteprøve imorgen, og denne gangen satser jeg på en bra karakter!! Snart drar jeg på trening. Så skal jeg se om jeg får postet ett innlegg når jeg er hjemme igjen. snakkes! bukse fra Sister's Point - genser og bluse under fra bikbok - sko fra økonomisko

TACODATE

hei søteste dere♥ Nå kom jeg akkurat hjem fra Anna. Kathrine, jeg og Anna bestemte oss for å kjøpe inn taco å lage etter skolen sammen. Kjempekos med jentene! Vi fikk også ryddet det helt forferdelig rotete rommet til Anna, også fikk vi noen klesplagg i belønning. heelt ok liksom ;) Nå må jeg jobbe litt med engelsk, også skal jeg ta en laaang powernap. Blir sliten, trøtt og lei av å se på alt regnet og at det snart er mørkt ute. Klokken er jo bare seks!!...