november 2012


CHEAP MONDAY

heiii og god mandag! ♥ Nok en ny uke er igang og denne uka blir litt mer avslappende når det gjelder skole. Forrige uke var det som sagt maaange prøver og framføringer. Godt å være ferdig med det meste nå! Anna ble med meg hjem fra skolen idag. Her sitter vi på gulvet med musikk på streoanlegget og synger. Vi snakkes!

Hhaha, uvandt at jeg hadde blondt hår her. Og ja, bildene er tatt for en stund siden :)

NY HÅRFARGE!!

hva synes du?

NYESTE INNKJØP

heii ♥ våknet til søndagsfrokost idag. Deilig å vite at det er fri og har en hel dag til å bare slappe av på. Eller bare slappe av blir litt feil, for jeg har nemmelig jobbet med skolearbeid slik at det skal bli litt mindre til uka. For vi har nemmelig 1 innlevering, 3 framføringer og 2 prøver denne uken. Gleder meg til å være ferdig med disse fem skoledagene.

Men ja, tilbake til hva dette innlegget egentlig er om. Igår var jeg blandt annet i Kristiansund, også var jeg i Trondheim på torsdag i forrige uke. Så da fikk jeg kjøpt meg litt av hvert :)

'

bikbok

cubus

H&M

Only

DinSkoEn gullsmed

Og som dere sikkert ser på noen av bildene, så ser dere at jeg har fått kjøpt meg sånn selvutløser fjernkontroll! Sååå mye enklere å ta bilder nå. Elsker den ♥ Kjøpte den på Japan Photo i Trondheim!

MISS THE SUMMER

 

 LINKER 3 BLOGGER

heihei! Nå har jeg da bestemt meg for å vurdere og linke tre blogger. Det du gjør er å legge igjen en kommentar med bloggadressen din, også tar jeg en titt innom den. De tre bloggene jeg likte best, lager jeg et eget innlegg om. Det jeg ser etter er design, store fine bilder og at du skriver bra. Lykke til! ♥