Ukens spørsmål


SPØRSMÅL OM PIERCINGEN

hei!! Nå har jeg endelig roet meg ned litt, og er klar for å ha tacotime med familien! Var i byen med Borgild også møtte vi Joakim og Torodd. Mat på BK og prating om ditt og datt, men kjempekoselig! Men ja. Som de fleste sikkert har fått med seg, så tok jeg piercing på mandagen. Så nå har jeg egentlig bare tengt å svare på spørsmålene jeg fikk inn i det innlegget.


Hvor tok du den? og hva kostet det? Jeg tok den på tattoos i Ålesund. Den ligger rett under det gule, gamle(?) fengselet. Det kostet 600 for å ta hullet

Må man ikke være eldre for å ta piercing? Jo, egentlig. Om man er under 16, må man somregel ha med noen over 18. Men der jeg tok var de ikke så veldig strenge runt akkurat det.

Var det vondt? Altså, når man skal stikke en nål gjennom 1cm med hud, så må man regne med å kjenne det. Så ja, det var vondt, men langt ifra at du må legge deg ned og dø av smerten. Det gikk veldig fort over :-)

Hva var grunnen til at du ville ta? Jeg syntes bare at det er så sykt fint. Også ville jeg ta nå, slik att den er helt ferdig grodd til neste sommer.

Hvilke farger hadde du å velge mellom? Kjempemange egentlig! Alt ifra grønn, gul, rød, rosa, søvl og blå. Men de var tom for endel, så jeg valgte da blå blandt de de hadde igjen.Tok du med pistol eller nål? Jeg tok med nål.

Hvordan var plassen du tok piercingen på? Det var en kjempebra plass! Velig fint og nytt lokale. Var kjempehyggelige folk der, og de ga deg kjempegod informasjon om alt ifra rensing, smerte og om forskjellige typer piercinger. Hun som tok på meg var såå betryggende og hyggelig

Hvor ofte må du rense? og hva renser du med? Og hvor lenge må du holde på med rensingen? De annbefaler å rense 2-3 ganger daglig i grotiden som er på 3 måneder. Jeg renser med natriumklorid.

Hva sa foreldrene dine om at du tok? De syntes vell egentlig ikke noe om det, men hvis jeg apselutt hadde lyst å bruke pengene mine på det, så var det vell egentlig greit. Mitt eget valg over hva jeg gjor med navelen min for å si det sånn! haha

Hvor lang er grotiden? 3 måneder. Men det er veldig forskjellig fra persjon til persjon hvor fort den gror.UKENS SPØRSMÅL #9

hvor redigerer du videoene? Nå de siste videoene har jeg redigert i iMovie. For jeg har lånt maccen til søstera mii! Men ellers så bruker jeg MovieMaker.

Du har sykt fint hår!! hva gjør du med det? striper/farger/retter du det? tusen takk!!♥ Jeg stripet håret for sånn ett halvår siden.. Så det har gått vekk, så hårfargen min er naturlig, bare at for litt siden så bleiket jeg håret litt! Ble nesten ingen forskjell, så vill nok kalle hårfargen ganske naturlig :-) Og ja, jeg retter håret omtrent hver dag. Så det sliter veldig på håret!

hvor redigerer du bildene dine? og hvilket kamera bruker du? Jeg redigerer bildene mine i picasa og HER. Kameraet jeg bruker heter er SONYax 390

awww, så søte dere er!! men hvor er genseren fra? har du vært russ? takk! Gensern er fra en butikk som heter PROMO. Jeg vet faktisk ikke om den butikken bare finnes i Molde eller hva jeg... Men der har både jeg og celina kjøpt den! Og nei, jeg har ikke vært russ. Har bare kjøpt en sånn genser som mange russer pleier å ha! ;)Hva ønsker du å oppnåed bloggen? Og har du noen blogger du annbefaler? Ønsker nok ikke å oppnå så alt for mye på bloggen, men kanskje litt flere lesere! Men er fornøyd sånn som det er nå også da! Blogger jeg annbefaler/leser skal jeg lage ett eget innlegg om.

hvem har laget headeren? søstern miiiin ♥♥♥ Elsker den!! Tror hun redigerte den i photoshop.

e det plass til bøker inni veska og kor masse betalte du for frakt??? Det er nok plass til litt bøker i veska ja, men ikke så mange...Reimen på vesken min har allerede slete fordi jeg dro den hardt opp mens den var proppet full. Så vær litt forsiktig!! Jeg må få fikset den hos en skomaker els. Betalte 100 kroner i frakt tror jeg :)

hvor er den blå denim shortsen fra???? carlings


hva heter du på snapchat? andreahustad

Jeg og elsker den... Men kan du lage sangvideo??? Fin blogg;) hørt du er flink og liker og synge HAHAHAH, sangvideo er det siste jeg kommer til å lage video av!! Det hadde nok vært noe av det kleineste jeg kunne gjort ;) Så neiiii

Hvilken klasse går du i? 9a

Hvem er dine beste venner? Kathrine, Anna, Amalie, Celina, AndreaV, Laura og Borghild ♥

kan du lage flere videoer igjen? sminkevideo, hårvideo, hverdagsvideo?? For å være helt erlig, så liker jeg ikke å lage videoer lengere. Det er bare så sykt kleint+at redigeringsprogrammet på min pc er ødelagt sir viii ;)

kan du vise hvordan du fikk til å ha bokeh oppå det vanlige bildet? kan lage ett eget innlegg om detHvor er den rosa bh'en fra? H&M

godtar du blogglesere på facebook? siden du har godtatt meg, men ikke veninna mi. Jeg godtok alle før. Men det har bare bitt alt for mange venner nå, at jeg godtar bare kjentfolk ;)

hvor mange er dere i klassen/trinnet. og trives du på bergmo? Det er 30 i klassen (?) og rundt 80/90 på trinnet (?). Hahah, litt usikker nåå.. Trives egentlig kjempebra på Bergmo!

Fine bilder, hvordan får du plassert dem slik?  Jeg lager et kollasj i picasa


Hvilken leppestift bruker du? Veldig fin :) tusen takk! Den er fra Lancome. Tror den er litt gammel, så er ikke sikker på om de selger den lenger.. (bildet over)

Hvorfor har du blogget så lite i det siste? Det har vært masse som har skjedd de siste ukene og jeg har omtrent ikke slappet av i det hele tatt. Men nå som skolen har startet igjen, blir det naturlighvis litt mer rolig. Så håper bloggingen blir mye bedre nååå

//noe du lurer på til neste gang? (still spørsmål i dette inlegget helst)

Ukens spørsmål #8

Hvordan trakk du vinneren i konkuransen? Jeg brukte sånn greier i exel som trekker et random nummer hvor jeg har lagt inn alle navn på de som hadde meldt seg på. Så dere som tror at det var jeg som valgte de bare fordi at de bodde i Molde osv, så er det bare tull... Var helt tilfeldig! :-)

Du sier at du har vært så mye på skolen i det siste, hva mener du med det? Pleier du å skulke? Jeg skrev at det hadde vært mye skole fortiden. Så det betyr at det har vært masse lekser, og nei, jeg skulker ikke på den måten nei!

Hvor er den rosa, lille høytaleren fra? Fikk den til jul, så jeg er ikke sikker.. Men jeg vet at man får kjøpt de på elkjøp til rundt 200 kroner. Den er kjempebra, loveit ♥ ♥

Hvorfor skrev du #fuck #my #life??? hva har skjedd? Fordi. Hvorfor, er en privatsak!

Er det der Sander Lerøen? Er han rar? ja og ja

Hvilken hårfarge brukte du når du farget håret? er ikke heelt sikker, men til høyre på bildet, ser du pakken jeg brukte:

 

Veldig fine bilder, men kan du lage et eget innlegg der du viser hvordan du redigerer bildene dine så lyese og fine? Takk! Det kan jeg prøve på jaa :)

Hvilken sang er det i bynnelsen og slutten av videoen :) ? Sykt bra blogg! <3 Takk ♥ ♥ Sangen heter All Night Long

Hvor er det hvite iPhone-dekselet fra? H&M

Hvor mye koster veska fra motekungen? Rundt 900 kroner tror jeg

Hvor er den oransje ringen din fra? bikbok, men det er leenge siden jeg kjøpte den, så den er nok ikke i buikker lenger.Hvem har laget headeren og designet? Headeren (den forrige jeg hadde) er laget av Camilla og designet er laget av Hanna

Kan du ikke legge ut litt flere bilder fra skolen? joda :)

Ser du på paradise? Isåfall, hvilket par håper du vinner? Ja, beste programmet eveeer ♥♥ Håper at Dennis og Kristin vinner

Hvilket redigeringsprogsam brukte dere på bildene til engelskprosjektet? photoshop


noe du lurer på til neste gang?

Ukens spørsmål #7

Er du og Kathrine like gamle? hvorfor kaller du henne lisje? Ja vi er like gamle og "lisje" er noe vi bare kaller henne! ;)

Kan du ha hårvideo? njaaa... får se! :-)

Skulle det stå lise i overskriften? nei

Veldig fint, kor e leppestiften fraa?? Shesido

Hvilken gutt er du mest med på skolen? veit ikke helt jeg.... Simen og Eirik kanskje!

Hvor er tøflene fra? JyskHvor mange tanteunger har du? 5

Kan du ha konkuranse på bloggen? Jepp! Jeg har kjøpt premie og alt! Må bare finne ut hva konkuransen skal gå ut på først.

Hvilke blogger leser du fast? l0ve.blogg.no - auroramohn.blogg.no - kristineam.blogg.no - andreabadendyck.no - mpetterseen.blogg.no - linni.blogg.no - annais.blogg.no - mku.blogg.no - mne.blogg.no

Kan du ha en video med masse klipp fra skolen og hverdagen din? Jaa, det har jeg tenkt til :-)

Hvor mange søsken har du? to storebrødre og 2 storesøstre. Så altså 4 søsken :-)

Hvilket kamera har du? Sony ax390

Kan du filme med kameraet ditt? nei...

Kan du ha sånn topp 10 musikk? Ja, det kan jeg sikkert!

Hvor er stjerneskjerfet fra? Cubus

Har Sara blogg? nei

Hvilken klasse går du i? 8A - X

Virker som du er syyykt brun!! Bruker du selvbruning? digger bloggen din♥ Haha, takk! Jeg bruker sjeldent selvbruning, men på det innlegget der du kommenterte, hadde jeg nettop tatt på selvbruning. Så kanskje det var derfor du reagerte slik på det? Kommer en anmeldelse på selvbruningen nå snart!

Det går rykter om at det er de rompe som er lagt ut på facebook-siden "norges deiligste 98 rompe", er det din rompe? Hahah! neei. Det er ihvertfall ikke noe jeg har hørt/sett før.

Ikke Lindex!!! Er ikke skoa dine fra Økonomisko? NEI!! Mange som påstod at de var fra Økonomisko, men NEI. De er kjøpt på Lindex. Noe du lurer på til neste gang?

Ukens spørsmål #6


Hvor mange tanteunger har du?
5

Har du jobb? Jeg jobber får dagbladet. drittkjedelig, så jeg skal slutte!!!!

Hvor får man kjøpt mac lepestifter? På alle mac-butikker. De er i de største byene i Norge, som Oslo, Trondheim, Bergen osv...Hva er kicks? Det er en butikk hvor de selger sminke ogslikt. Rettere sakt et parfymeri.

Kan du ikke vær så snill å lage en sangvideo!? Hahahah! nei, ikke med det første!

Kan du lage videodagbok fra skoledagen din? Jepp!

Kan du lage en sminkevideo på hvordan du lager smokey eyes? Det kan jeg prøve å få til ja! =)

kan du lage en video om hva du har i skape dit på skolen? Får dette spørsmålet av den samme personen heele tiden. Det er ikke noe spennende inni der, bare bøker, jakka mi og litt annet småtteri. Men jeg kunne jo tatt et bilde og vist dere da ;)

hvor masse penger får du hver måned? Jeg får ikke en fast pris i måneden.. 

hva vil du bli da du blir stor? Aner ikke, men kanskje noe sånn som lege, sykepleier! :)

Hva savner du akkurat nå? sommer!!!!!!!!! spesiellt fra da jeg var i Oslo ♥Noe du lurer på til neste gang?

Ukens spørsmål #5

Kan du gi tips om hvordan du for så fint rom? Ehm... Egentlig ikke. Jeg har bare kjøpt masse tinger jeg synes er fint, og puttet det inn her og der på rommet.. Haha! Så hvis du er ute etter fine tinger til rommet ditt, annbefaler jeg deg å ta en tur innom Kremmerhuset og Søstrene Grene. 

 

Er du bitch, går rykter om det på skolen min? For å være helt erlig, så er jeg ingen bitch! Jeg er en en veldig snill jente som er omsorgsfull og hjelpsom! Jeg kan faktisk være ganske beskjeden når det kommer til nye mennesker osv.. Men blir det går fort over. Hvis folk synes jeg er bitch, så hversegod. Men det ryktet der er bare tull! :)

 

Kan du lage en video der du viser hvordan man fletter den fletten der? Jeg er ikke så flink til å lage den fletten der, men jeg kan se hva jeg får til! :-)

 

 

Er du sammen med Jesper eller Simen? Haha, ingen av dem!

 

Har du kjæreste? Dette er en av de mest stilte spørsmålet her på bloggen, og NEI, jeg har ikke kjæreste.

 

Har Kathrine blogg? Nei... Men en vakker dag skal jeg greie å overtale henne! hihi ♥

 

Når folk spør om du kan kommentere tilbake, gjør du det da? Som oftest!

 

Bare et lite spørsmål, hvor gammel er du? 13 år. Blir 14 i Juni :-)

 

Hva gjør du med håre ditt? Det er bare helt utrolig fint! Haha, takk! ♥ Jeg gjør nesten ingenting med håret mitt.. Bruker shampo og balsam 3-4 ganger i uken og hårkur 2 ganger i uken. Retter det nesten hver dag, så det er egentlig ganske slitt...

 

 

 

 

 

Hvor er genseren med det amrikanske flagget på? Den er fra GinaTricot, 299 kroner.

 

 

Noe du lurer på til neste gang?

Ukens spørsmål #4

Hei.. Så du svate på at det var Jesper Jenset du hadde vært med. Var ikke han med i Norske Talenter eller X-faktor? Hihi, han var med på Norske Talenter! Superflink ♥

Kan du legge ut må-gjøre-videoen? Den ble bare syykt dårlig, men kan prøve å ta med noe. :)

På ballet på Norbyen var det morsomt der? og hva gjor dere? Vet ikke helt om jeg vil kalle det et ball, men vi danset, spiste og ja...

Hvilket kamera har du? Sony ax390Hvilke blogger leser du fast? l0ve.blogg.no - auroramohn.blogg.no - andreabadendyck.no - tcmn.blogg.no - annaste.blogg.no - kristineam.blogg.no

Kan du legge ut html-kodene til designet ditt? Nei... Vil egentlig ikke dele designet mitt slik at alle kan ha det samme som meg. Men ikke gidd å kommenter slik som: siden det er et ferdigdesign, så er det jævla teit at du ikke vil dele kodene!" Grunnen er at jeg har ordnet halvparten av designet selv, bare at det er et ferdigdesignet som er "grunnlaget". Det er bare å søke på "html-koder" på google, så finner du masse!

Hvor laget du headeren din? Den var med i ferdigdesignet.

Har du kjæreste? Nope..

Følger du med på noen tv-serier? og hvilke? Ehm.. Greys Anatomy, Frustrerte Fruer (av og til) og farmen, robinsonekspidisjonen, 71 grader nord (når det går)

 

Kan du vise julegavene dine? Skal redigere den videoen idag.Noe du lurer på til neste gang?

UKENS SPØRSMÅL #3

Skal du jobbe i julen? Skal ikke gå med Dagbladet i julen, nei :)

Kan du lage video om jule sminke/hvordan du sminker deg i jula? Det kan jeg!
 
Har du kjæreste? Nei.. Forever alone ♥

Hor mange kjærester har du hatt ? 2

Hvordan tar du bokeh bilder? Skal lage et eget innlegg om det! :)

Jeg bare lurer på en ting, kan du ha må gjøre video snart? JA! Det skal jeg ha... snart..

Er det noen du ønsker var med deg i klassen din, som er større enn deg? Ja ♥

Når har dere ball på skolen? På nyttåret :-)

Har du ikke seng? Fikk mange spørsmål om dette! Selvfølgelig har jeg seng!! Har eget soverom som er et annet sted, så jeg sover ikke på rommet mitt :)

Kan du ikke overtale celina til å starte å blogge igjen??? vær så snill!!!! savner bloggen hennes dritt mye og jeg digger bloggen din <3 Haha, takk ♥ Har prøvd å overtale henne MANGE ganger, men hun nekter! :(

Kan du lage en video om all elf sminken du har? Njaaa..

Kan du laste opp videoen på YouTube? Det er egentlig det jeg pleier! Men det musikknedlastningsprogrammet jeg bruker til musikken er ulåvlig på YouTube eller noe..

Hva er vitsen med å si at skoene er fra converse når du ikke viser de på bildet? Jeg skriver alt jeg hadde på meg - derfor!
 

Noe du lurer på til neste gang?

Ukens spørsmål #2

Hva heter programmet du laster ned musikk ifra? http://www.vidtomp3.com/index.php

Hva heter det nye redigeringsprogrammet ditt? Windows Movie Maker 2011

Hvor mye får du i ukelønn? Får ikke ukelønn-penger, fast, hjemme. Men jeg tjener 200-300 hver søndag når jeg går med dagbladet.

Kan du blogge litt oftere? Jeg blogger jo 3-4 innlegg hver dag, så det får holde.. Husk at det tar lang tid å redigere bilder, laste opp bilder, skrive innlegget osv..

Når har du bursdag???  9. juni

Hvilken inngang er du på på aker stadion??? Inngang 1, felt A, nedre.

Hvorfor er du så pen??? Haha.. Jeg er ikke verdens peneste! Men du får takke foreldrene mine :)

Kunne du tenkt deg en hund??? Jeg har hund med pappa! Quando ♥

Hvem er du forelsket i??? Someone♥

Kan du lage en topp elf produkt video??? Ja!

Hva er favoritt tv programmet ditt??? Nå for tiden er det "Da damene dro"

Er du flink til å trene??? Heheheeh....nei!

Er det mye lekser på skolen din?? Ja

Er det noen elever fra barneskolen du savner? Nei.. Går på skole med alle sammen!

Er det noen lærera du savner fra barneskolen? Haha - nei

Kan ikke du lage konkuranse? (det kan være en konkuranse uten gave) Ja.. Skal ha det snart, og det kommer til å bli med premie.

Kan ikke du og en fra vennan dine lage må gjør video? Kansje

Hvilken dans skal du begynne på? Hiphop

Hvor har du kjøpt elf produktene? eyeslipsface.no


 

Er skikkelig problemer med nettet, så jeg får ikke til å laste opp bilder!


Noe du lurer på til neste gang?

Ukens spørsmål #1

Heia!♥ Nå drar jeg snaart på kino, men må blogge litt først da vettu! Siden jeg får så masse spørsmål, så skal jeg begynne med noe som maange andre bloggere har. Ukens spørsmål! Så det er bare å stille spørsmål♥


Tar du den på likt som en body lotion? (selvbruningen) Nei.. Dette er ikke en krem, men et skum. Denne må småres på fort og du må ha på hansker når du tar på. Denne er mer rinnende enn en krem.

Når begynte du å blogge? 30.september 2011

kan du lage en video av dine elf ting? Kan jeg sikkert!Hvilke blogger leser du fast???? l0ve.blogg.no, auroramohn.blogg.no, andreabadendyck.blogg.no, kristineam.blogg.no, annais.blogg.no, tcmn.blogg.no... Også er jeg jo innom de bloggene som kommenterer. Masse fine blogger der også!

Hvem tar outfitbildene dine? Selvutløser, mamma, pappa eller venner :)

Ødelegger selvbruningen huden? Nei! Den har faktisk vitaminer i seg :)

kan du hjelpe meg med å jobbe samme jobb som deg pliss da er du værdens bestefor jeg trenger penger? Det kommer et eget innlegg og dagbladet-jobben min!

Kan du vise oss rommet ditt? Ja!

Går du på noen sport/gjør noe på fritiden? Heheh...nei... Skal begynne på dans til nyåret da ;)

hvilken øyensygge bruker du ? Sjelden jeg bruker det, men hvis jeg bruker, så bruker jeg en fra mac eller chanel.
hvorfor slutta Amalie og blogge? Hun ville ikke mere troor jeg! :)

kan du lage en sminkevideo? ja, når jeg får ordnet redigeringsprogrammet mitt! :)

Hvordan greier du å sette sammen så masse fine klær? Nei.. si det! Finner bare ett plagg jeg vil ha på meg, også bygger jeg på det :)

Noe du lurer på til neste gang?